Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen trendi stílusok vannak...

Milyen trendi stílusok vannak a gimnáziumotokban, amiket utálsz vagy épp hozzá tartozol?

Figyelt kérdés
pl rocker, alter, réver, deszkás, emo stb?
2011. dec. 10. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szakmunkásképzőbe egyszerű ruhában van mindenki.
2012. jan. 21. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:

nálunk vannak ezek vannak: -ribik

-gothok (nagyon ritka)

-emo lányok és fiúk (emo kinézettel, vagy hasonlóval)

-rocker lányok és fiúk (láncok, szegecsek, fekete ruhák, bandapólók)

-scenek

-rasztahajú lányok és fiúk

-b*zik

-deszkás lányok és fiúk (tipikus deszkás öltözködés, de am jófejek)

-focisok (ezek mindig fiúk)

-kosarasok (ezek mindig lányok)

-animések (japán stílusokat követnek furcsán, de jól néznek ki, szeretnek rajzolni)

-átlagos (nem követnek semmilyen stílust, álalában jófejek)

én meg az emo és a rocker stílus random keveréke vagyok egy kis scene beütéssel, de animésekkel, deszkásokkal haverkodom a leginkább, meg persze megvan a saját baráti köröm, ebben van deszkás, animés, átlagos, rocker és persze én, a random keverék xD (emo haj, de barna, továbbá kockás, fekete,szegecses, láncos cuccok, sálak, kesztyűk, fekete-vörös körmök) 13/L

2012. aug. 25. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!