17éves hugommal ketten leszünk otthn hétvégén. Hugom megkért hogy aludhassun a barátjánlál akivel 5 hónapja van együtt. Megengedjem? 24/L
Én nem engedném meg. Ha a szüleid nem tudnak róla, akkor én nem merném bevállalni a felelősséget.
Ha mindenképp jófej akarsz lenni a hugoddal, inkább engedd meg, áthívja a srácot.
Véleményem szerint, ha akarnak úgyis találnak rá módot, hogy együtt legyenek... 17 évesen nem valószínű, hogy bárkinek is az engedélyét kérné, hogy lefeküdjön a barátjával.... Én inkább elbeszélgetnék vele, hogy legyen felelősségteljes, védekezzen.
És ha nálatok vannak, akkor legalább nem lehet baja a húgodnak... úgy értem nem tűnik el, ilyenek. :)
Pezsgőzni meg kikapcsolódni...Ahammm... Te is tudod mit szeretnének...
Akkor engedd meg ha a szüleid beleegyeztek. Mond meg a húgodnak, hogy akkor mehet el, ha anyukádék rámondták az áment. A húgod érdekében cselekedj, ha emiatt megharagszik rád, akkor megharagszik. Nem ismered azt a fiút, úristen bármi történhet vele! Te nyugodt lennél? Én tuti nem...
Jajj de kár,hogy olyan vagy, hogy magadra veszel mindent. Azaz, ha nem engeded, akkor nem fog hozzád szólni. Hát tudod ha annyi esze van, akkor az igaz neked is baj, de leginkább magának lesz az előbb utóbb.
Csináljatok nálatok egy négyes bulit és kész.
Értesd meg vele, hogy nem engeded el, inkább ő haragudjon rád meg, mint anyudék, ha épp ma éjjel fog teherbeesni, mikor neked kellett rá vigyáznod.
14:57-esnél a pont
neked nem büzlik ez az egész?
hugi igen lazán van tartva, vagy is anyádék mindenhova leengedik akkor miért tiltanák meg hogy a fiunál aludjon? Valami okának kell lennie. lehet már voltak gondok a fiatalemberrel ezért nem meri bemutatni stb...
nem beszél veled akkor így járt. te meg mond neki ha megsértödik akkor elmondod anyádéknak hogy az miatt van hogy nem engedted el a fiujánál aludni, anyádék szemében egy óriásit fogsz nöni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!