Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányok, mit reméltek...

13 éves lányok, mit reméltek a fa alá?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
egy bilit...mert ejjel folyton magamra pisilek;)csak neked is ajanlani tudom
2011. dec. 8. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
igazából semmit
2011. dec. 8. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:

jégkorcsolyát.:D Ami görkorcsolya is (cserélhető az alja.) De már megkaptam(elő karácsonyi ajándék.^^") és szombaton megyünk is egy barátnőmmel korizni.:)

13L.

2011. dec. 8. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Remélni remélek sok mindent karácsonyig;) De azok nem túl reálisak, úgyhogy egyenlőre örülök az elő-ajándékként kapott gitárnak. Meg még gondolom egyéb apróságokat kapok családtól, barátoktól.

13L

2011. dec. 8. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elsőnek is,bár én már kinőttem a bilis korból,elvégre a 40 éves édesanyja vagyok...

Fülbevalót,kreatív készletet,gravírozó tollat fog kapni,a koncert már megvolt és színházba is megy addig...csak kíváncsi voltam,más,hasonló korúak mire vágynak.

2011. dec. 9. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
új telefont vagy laptopot vagy új tv-t a szobámba.:D
2011. dec. 9. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:

én telót akarok,de anyám azt mondta jövőrekapok csak iphonet:(

idén kabátot, karórát, pulcsit kapok. a többi meglepetés:)

2011. dec. 14. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!