Lányok! Milyen sorozatokat néztek?
Így jártam anyátokkal, Agymenők, Glee, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Skins, Lost (ezt most kezdtem el nézni a neten, tudom, hogy már vége :D ), Simpson család, Family Guy, Két pasi meg egy kicsi, Mike és Molly, régebben a Hetedig Mennyországot is néztem, plusz néha 1-1 részt begnézek a tv-ben a Ny-i vagy Mimai Helyszínelőkből, Gyilkos elmékből, vagy a Dr. House-ból
14/L elég hosszú a lista, de nehogy azt higgyétek, hogy egész nap csak ezeket bámulom, kb. minden este 1 részt megnézek valamiből, hétvégén szoktam többet, vegyesen :)
Egy rém rendes család.. :P
interneten szoktam nézni ha van kedvem
14L
pretty little liars
the secret circle
family guy,south park,már megint malcolm,így jártam anyátokkal,EZEL,simson család,a szív útjai,seherezádé.
14/L
star trek(voyager, deep space nince, enterprise, az új nemzedék), dr. house, egy rém rendes család, androméda, csillagkapu atlantisz :DDDDDDD
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!