A barátom és a legjobb barátnőm "együtt voltak". Mit kéne tennem?
8 éve osztálytársak vagyunk mind a hárman,de túl jóban sosem voltunk a barátommal.
Aztán a nyáron én nagyon jóban lettem vele,mert megtudta,hogy imádok fotózni és mondta,hogy néha lefotózhatnám bmx-ezés közben...
Nekem már régóta tetszett,de teljesen mások voltunk.
A nyár végén viszont elkezdtünk járni és a legjobb barátnőm kiakadt,hogy nem érti,hogy járhatok egy olyan sznob és nagyképű sráccal,mint ez a fiú és hogy csak ki fog használni,mert a srác nem képes szeretni senkit saját magán kívül.
Először azt hittem,hogy csak féltékeny,amiért nekem lett barátom,de miután láttam,hogy tényleg utálja a barátomat,nem tudtam,hogy mi lehet a baja.
Megkérdeztem a fiúmat is,hogy nem tudja-e,hogy mi lehet a baja a barátnőmnek,de azt mondta,hogy nem...ha meg a barátnőmet kérdeztem,akkor csak annyit mondott,hogy nem bírja a srácot.
Szombaton viszont megtudtam,hogy a legjobb barátnőm és a barátom lefeküdtem...
Nem volt köztük semmi kapcsolat,utána a barátnőm megharagudott rá,amiért nem akart vele járni a srác és emiatt utálja.
Nem tudom,hogy most mit tegyek...
Tegnap csak sírtam,ma alig szóltam valakihez.
Nem értem,hogy a barátom ezt miért nem mondta el és hogy a barátnőm miért hazudott.
14/L (Ők is 14 évesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!