Szakítsak vele, vagy mi legyen? Holnap lennénk 5 hónaposak. :\
Figyelt kérdés
A barátom sokszor úgy beszél velem mint a kutyával, tegnap poénból mondtam, hogy rövid nadrágban megyek bulizni,erre megkérdezte, hogy: "Azért hogy megk*rasd magad?" Erre mérges lettem, mondta hogy csak vicc volt,de szerintem ezzel szépen le k*rvázott, még ha nem is mondta így ki. Meg hogy ha akarok szakítsak vele,de ő nem fog velem,mert nagyon szeret engem, ehhez képest bulikban van hogy csajokat fényképezget alulról, nem nagyon akart a múltkor se oda jönni hozzám, haverom küldte oda, más lányokkal is úgy beszélget facebook-on és máshol, mintha nem is lennék neki. Tegnap le volt merülve a telóm, erre azt mondta hogy biztos csináltam valamit,hogy ki voltam kapcsolva. -.-"
16L, a pasim 18.
2011. nov. 26. 16:00
11/11 A kérdező kommentje:
Naszép -.-" Köszi:) :\
2011. nov. 26. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!