Miért nem segít semmit a 12 éves lány?
Figyelt kérdés
van egy 5 hónapos babám is és se terhesség alatt se szülés után nem hajlandó segíteni mit tehetnék?2009. máj. 12. 08:09
1/10 anonim válasza:
Elötte segített ? Nálunk az ici-pici is segít amit tud , a 6 évesnek már vannak feladatai . Ha eddig semmit se kellett csinálnia , akkor fura neki , hogy most miér kéne . Szeretgesd őt , is sokat mikor a pici alszik . Dicsérd meg mindenért ! Mond el hogy milyen okos és nagy már és mennyit tud neked segíteni . Ő már egy kiskamasz és nem mindig akarja elfogadni a dolgokat .Nézd egy kicsit az ő szemével . Sok sikert !
2/10 A kérdező kommentje:
az a baj hogy anyja mindent megcsinált elkényesztette és most semmire nem hatok vele kapcsolatba
2009. máj. 12. 08:20
3/10 anonim válasza:
Viasat 3 -on 5 órától mindig van a Dadus műsor, s ott nagyon jó tippek vannak ahhoz, hogyan fegyelmezd, neveld, vezesd rá a dolgokra.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon feltekeny,ezert nem segit
5/10 anonim válasza:
Tud róla hogy segítségre van szükséged? Úgy értem ő hozzá van szokva ahhoz hogy te mindig mindent megcsináltál és nem igazán érzi talán át a változásnak ezt a mértékét. Ha megkéred és még sem segít az lehet hogy egyfajta módja az ellenkezésének a ki mutatására. Vagy féltékenység. Bármi is az oka le kell ülnötök és meg kell beszélnetek. Halhasd őt végig, ne csak te mond el gondolataidat hanem figyelj rá is. Sok sikert .
6/10 anonim válasza:
Igen, a legjobb ha előbb ő elmondja, mit gondol. Lehet hogy kiderül pár olyan dolog amiről soha nem beszél, ki tudja. Ha bizalommal irányulsz felé, egész biztos hálás lesz érte
7/10 anonim válasza:
milyen bizalom???én 12 évesen elmosogatok,felsöprök,felmosok,otthon vigyázok egyedül az öcsémre és megetetem,és adok neki mindent,ami neki kell,én porszívózom a szobámat,és törölgetem ha kell,sőt apuékét is,mert ők dolgoznak,és abszolút szinte semmire nincs idejük.mégse nyavajgok!:@
8/10 anonim válasza:
beadagolom a mosógépet,etetem a kutyánkat(ez alap):D,
és ha nyavajognék,és nem csinálnám,akkor még szarabb lenne,mert akkor a mamám jönne ide hogy segítsen,akkor inkább ne is jöjjön mert totál utálom.És mi az hogy nem segít?Nem más,mint egy taknyos kölyök akit te nevelsz,és ennyire mégsem képes érted,hogy segítsen?!??ez szánalmas..
9/10 anonim válasza:
Vagy mert úgy érzi,itt egy új tesó,és most ő háttérbe szorul,és szegény meg van zavarodva,vagy mert nagyon el van kényeztetve.
21/L
10/10 anonim válasza:
lol, engem nem engednek segíteni mert mindig mindent elrontok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!