Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek az anyukámmal?...

Mit kezdjek az anyukámmal? Nem értem miért nem engedi ezt pedig szerintem nem nagy dolog. (többi lent)

Figyelt kérdés
Évek óta csúfolnak az iskolában mert nagyon szőrös a lábam meg a karom. Többször volt már hogy síró görcsöt kaptam mikor haza értem annyira undorodom magamtól.Megkértem anyukámat hogy legalább vigyen el egy kozmetikushoz vagy valami de nem engedi hülyeségnek tartja az egészet. Csak az a gond hogy engem ez nagyon zavar már tényleg nem tudom mit csináljak. :S Hogyan tudnám meggyőzni hogy legalább azt engedje meg hogy borotváljam a lábam és a karom ha már nem visz el szakemberhez?
2011. nov. 14. 16:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ebbe nem kéne Anyukádnak beleszólni. A Te testedről van szó, Te tudod, hogy hogyan érzed jól magad!
2011. nov. 15. 06:55
 12/13 anonim ***** válasza:
24%
Előbb-utóbb valószínűleg sikerül megegyezned Édesanyáddal. Azért, hogy ne legyenek nagyon keserűek ezek a beszélgetések, elmondom, hogy az osztálytársaid valahol becsapnak Téged, nincs ilyen illemszabály, hogy undorító lenne a karod meg a lábad. Viszonylag új szokásról van szó, és a nyolcvanas években még nem tekintették kötelező illemszabálynak, legalábbis ez a fajta erőszakos baromkodás még nem létezett. Valahol kegyetlenség, hogy az osztálytársaid egy ennyire új szokás miatt megaláznak. Tudom, hogy ez önmagában nem vigasz Számodra, a lényeg az, hogy előbb-utóbb úgyis meg fogsz tudni egyezni Édesanyáddal, addig is szerintem legalább Te ne tekintsd undorítónak Magad, az nagyon rossz érzés lehet.
2011. nov. 20. 02:36
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Két tűz között vagy, a kettő közül talán az osztálytársak nevezhetőek erőszakosabbnak. Tudom, hogy rettenetesen nehéz helyzet. Nagyon-nagyon valószínű, hogy sikerül megegyezned Édesanyáddal. Egyébként a testeddel nincs baj, és nem vagy igénytelen sem, ez az egész csak egy erőszakos divathullám, de még ma sem nevezhető igazán illemszabálynak:

[link]

2011. nov. 20. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!