8. -osok! /Volt 8. -osok! Ti már kiválasztottátok hova szeretnétek menni gimibe? Miért választjátok/választottátok azt?
Nyilván, nem minden szakközepes ilyen. Kisebb városban élek, itt nagy különbség van a kettő között. Ráadásul néhány volt osztálytársammal tartom a kapcsolatot, és komolyan rossz irányba változtak. Úgy vettem észre, hogy a "menők" meg a "rosszak" vannak utánozva, ha meg nem, akkor ki van közösítve az illető.
Jövő szempontjából - ahogy már írtam - most már én is azt találom jobbnak, pont azért, mert ad szakmát is, meg aztán tovább is lehet tanulni, ha az illető nagyon akarja.
8.-os vagyok. Most gimi és egészségügyi szakközépiskola között vacillálok. Mindkettő vonz valami miatt. A szakközép azért, mert oda fog menni az a fiú, aki tetszik, és ha befejezem, akkor lesz egy szakmám, és persze a kórházi gyakorlatok :). A gimi pedig azért, mert nagyon jó társaságom lenne ha oda mennék, és mert nem lenne anatómiám, és hasonló tantárgyaim.
B.sszus, olyan nehéz :((
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!