Anyukák, ti mit csinálnátok a helyemben? 13 éves lányomról van szó.
Köszönöm szépen a válaszodat!
Ma felhívtam a lányom osztályfőnökét, hogy tudomást szerezzek a jegyeiről és kiderült hogy szinte minden tantárgyból bukásra áll és az utóbbi 1-2 hónapban rengeteg igazolatlan hiányzása van.
A diszkóval kapcsolatban, megkérdeztem tőle hogyan engedték be egy felnőtt szórakozóhelyre.Erre azt felelte ,hogy minden diszkóban beengedik a 18 éven aluliakat és személyi igazolványt sem néznek. És ráadásul még alkohollal és cigarettával is kiszolgálják őket. Ez felháborító számomra, de feltétlenül utána nézek !
Ez nem tipikus kamasz nyavalya. 14 vagyok, "lázadó" kategória és kibírom, ha nem engednek el szórakozni. Egyszer volt, hogy azt mondtam, 11-re itthon vagyok és négyre estem haza: na, akkor egy hónapig semerre se mehettem, megtanultam. Ismerek én is jó pár ilyen lányt, mint a tiéd, még most térítsd észhez, különben nem lesz normális élete, kiélt lesz. Beszélgessetek.
14L
én is ilyen voltam, mint a lányod.kiszöktem, kimásztam az ablakon. fiúztam, nem tanultam. Mindenféle bandákba verődtem, pedig a szüleim értelmiségi emberek, csak nem foglalkoztam vele. Aztán terhes lettem, fiatalon vállaltam a babát, és megváltoztam... Azóta főiskolát végeztem, és most normális körülmények között, gyönyörű családban várom a második gyermeket.
Már 30 éves leszek, de ne akarj végigmenni azon Te és a lányod, amin anno én, és a családom.
kedves utolsó!
szerinted mi volt az oka annak,hogy így viselkedtél? Mi tudott volna megváltoztatni?
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap előtt a szobájában voltam ,bevallom kutakodtam kicsit nála amíg ő iskolában volt. Találtam nála egy doboz cigarettát és óvszert is. Most akkor tényleg aggódnom kéne? Számon kérjem rajta?
Egyébként a laptopját a mobiltelefonját elkoboztam.És mostanában nem is jár már el esténként szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!