Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, ti mit csinálnátok a...

Anyukák, ti mit csinálnátok a helyemben? 13 éves lányomról van szó.

Figyelt kérdés
13 éves éves lányom mostanában folyton eljár bulizni, megtiltottam neki de nem érdekli kiszökött a házból. Tudom hogy veszélyes diszkókba járkál és ráadásul úgy öltözik fel oda mint egy lotyó. Aggódom érte!
2011. nov. 9. 21:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat!

Ma felhívtam a lányom osztályfőnökét, hogy tudomást szerezzek a jegyeiről és kiderült hogy szinte minden tantárgyból bukásra áll és az utóbbi 1-2 hónapban rengeteg igazolatlan hiányzása van.

A diszkóval kapcsolatban, megkérdeztem tőle hogyan engedték be egy felnőtt szórakozóhelyre.Erre azt felelte ,hogy minden diszkóban beengedik a 18 éven aluliakat és személyi igazolványt sem néznek. És ráadásul még alkohollal és cigarettával is kiszolgálják őket. Ez felháborító számomra, de feltétlenül utána nézek !

2011. nov. 10. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Bezárnám az ablakot szobáját vacsora fürdés után,bemennék a diszkóba hogy milyen hely az ahova kislányokat beengednek,nem engedném sehova a lányom csak suliba meg sportolni ha jár,elvenném a mobilját megtiltanám a netet tvt,megpróbálnám észhez téríteni,és sztem ezek nem nagy büntetések azért hogy kis pisisként elszökik,és nem hallgat az anyjára
2011. nov. 10. 13:29
 13/20 anonim ***** válasza:
igen, tényleg szigorúbbnak kell lenni. Én azt hiszem a családsegítőt vagy a nevelési tanácsadót is felkeresném, ezek ingyenesek és biztosan nem utasítanak el. Legyél nagyon szigorú. a szórakozóhelyek beengednek bárkit, de tilos, ezért bezárhatják őket, úgyhogy vedd fel a harcot. Azért mond el a lányodnak, hogy nagyon szereted őt.
2011. nov. 10. 13:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Uh ez a kamaszkor:/. Mindíg nehéz..
2011. nov. 10. 14:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez nem tipikus kamasz nyavalya. 14 vagyok, "lázadó" kategória és kibírom, ha nem engednek el szórakozni. Egyszer volt, hogy azt mondtam, 11-re itthon vagyok és négyre estem haza: na, akkor egy hónapig semerre se mehettem, megtanultam. Ismerek én is jó pár ilyen lányt, mint a tiéd, még most térítsd észhez, különben nem lesz normális élete, kiélt lesz. Beszélgessetek.

14L

2011. nov. 10. 17:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért az érdekes hozzállás,hogy nem te rontottad el a nevelését,hanem az apja,aki jelen sincs az életében.
2011. nov. 10. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam, mint a lányod.kiszöktem, kimásztam az ablakon. fiúztam, nem tanultam. Mindenféle bandákba verődtem, pedig a szüleim értelmiségi emberek, csak nem foglalkoztam vele. Aztán terhes lettem, fiatalon vállaltam a babát, és megváltoztam... Azóta főiskolát végeztem, és most normális körülmények között, gyönyörű családban várom a második gyermeket.

Már 30 éves leszek, de ne akarj végigmenni azon Te és a lányod, amin anno én, és a családom.

2011. nov. 12. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

szerinted mi volt az oka annak,hogy így viselkedtél? Mi tudott volna megváltoztatni?

2011. nov. 13. 08:28
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tegnap előtt a szobájában voltam ,bevallom kutakodtam kicsit nála amíg ő iskolában volt. Találtam nála egy doboz cigarettát és óvszert is. Most akkor tényleg aggódnom kéne? Számon kérjem rajta?

Egyébként a laptopját a mobiltelefonját elkoboztam.És mostanában nem is jár már el esténként szerencsére.

2011. nov. 13. 12:09
 20/20 anonim ***** válasza:
En leultetnem egy szekre szembeulnek vele es kiraknam az szeme ele a cigit meg az ovszert. Annyit mondanek, hogy nem kap szigoru buntetest, ha oszinten kipakol, es elmondja, hogy miert all bukasra, miota cigizik, iszik-e, esetleg drogokat probalt e mar es hogy mennyire jutott a szexben. Ha kipakolt, akkor megkerdeznem, hogy o a helyedben milyen buntetest adna. Probalj a bizalmaba ferkozni.
2011. nov. 13. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!