Szerintetek ilyet lehet egy tanárnak?
Figyelt kérdés
A földrajz tanárunk mindig úgy enged ki óráról hogy végülis ki se enged mert a következő óra becsöngőjéig tartja az óráját. Már akartunk valakinek szólni hogy ezt csinálja. Mert például ma nagyon éhes voltam és nem engedett ki szünetre ezért nem tudtam enni. Pedig meg se szólalunk az órán csak akkor ha felszólít. És ilyen két oldalak írunk meg minden szóval nem megy el másra az óra. Csak egyszerűen ezt csinálja ez meg minket idegesít mert nem akarunk gyomorsavat kapni. Szerintetek szóljunk az igazgatónak mert neki akartunk és hogy? Van ehhez joga?2011. nov. 8. 21:41
11/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor ő egy agresszor.
2011. nov. 13. 12:39
12/13 The_Papa_Guy válasza:
Azért nem kaphatsz se intőt se semmit ha megfogod magadat felállsz és kisétálsz MERT SZÜNET VAN!
13/13 A kérdező kommentje:
Oké. Egyébként már szóltunk neki és mondta hogy nem érdekli. Szerintem azért csinálja mert ideges hogy csak 3 földrajz van két hét alatt és most 4-et akar. Hát nem tudom nem vagyok akkora lázadozó előző. Az oldalak meg valszeg nektek azért több mert én úgy írok hogy egy sort se hagyok ki.Takarékosabb.
2012. jan. 22. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!