Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok. Mit vegyek 50ezer...

Kamaszok. Mit vegyek 50ezer Ft-ból? Mert most gyujtottem sokáig, és nem tudom mit vegyek belölle

Figyelt kérdés
Bocsi a helyesirasi hibákért. Telórol vagyok
2011. nov. 3. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is ennyit gyűjtöttem és akkor idén minden rokonomnak tudok készíteni ajándékot és még így is a pénzem jelentős része megfog maradni abból meglepem magam egy hajvasalóval a többit meg elteszem. Nem szoktam sokáig gyűjtögetni igazándiból,mert ígyis-úgyis elfog menni a pénzem,akkor már jobb ha nem számolgatom csak ami kell megveszem amire évközben szükségem adódik. Az,hogy neked mire van szükséged nem tudom. De miért kell most elkölteni? Akkor tedd félre,esetleg még gyűjtögess mellé biztos jólfog még jönni FONTOS dolgokra:)

15L

2011. nov. 4. 08:25
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Nekem, ha lenne 50.000 Ft-m (van, mert dolgoztam a nyáron, de azt félreteszem), felfrissíteném egy kicsit a ruhatáramat. 2-3 éves téli felsőim vannak, és nem az a baj, hogy 2-3 éves, hanem, hogy látszik rajta, hogy hordva van. Szóval kb. 10-15.000Ft-ból egy kicsit felújítanám a ruhatáramat.

Talán vennék még néhány kiegészítőt a szobámba, ami idén lett felújítva. Biztosan jól mutatna még néhány mécsestartó vagy szép kép. :)

A többit pedig eltenném. Nem vagyok az a típus, aki csak szórja a pénzt, inkább tovább spórolnék, és később, ha valamire szükségem lenne megtudnám venni.

16/L

2011. nov. 4. 09:17
 13/20 djlele válasza:

nem tudom hány éves vagy de szerintem rakd el mert nagyon drága az egyetem .

az ismerősöm egyetemre jár és egy félév 500.000-Ft ba kerül

2011. nov. 4. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Én marihuánát vennék
2011. nov. 4. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Én ifjúsági akármibe (bocsi, nem ugrik be a pontos neve) tenném, hogy kamatozzon.
2011. nov. 6. 16:57
 16/20 anonim válasza:
csináltass tetkót, rakass be pc-t és élvezd az életet :D
2011. nov. 6. 18:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Pl. Egy ipodot
2011. nov. 7. 16:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg lesz valami, ami minden vágyad, amit igazán szeretnél!
2011. nov. 7. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:

add nekem:D

én amúgy először is kifestetném a szobámat, de a tapétát is leszedetném(az olyan 40ezer szerintem,ha nem a saját kezemmel csinálom :DDD), szóval vagy ezt vagy elmennék és vennék fontos dolgokat...amim pl nincs, kinőttem(ruha pl), egy hajszáritót, vagy vennék végre egy őj adaptert a laptopomhoz :DDDD (mert a mosatni szig.szalagozva van XD)

18L :)

2011. nov. 8. 18:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a 80 ezremből szülinapomra megleptem magam a gépemmel de ki kellett pótolni még mert ahogy elhozták az is pénzbe került...
2011. dec. 26. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!