Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez? Tegnap meghalt a...

Normális ez? Tegnap meghalt a nagymamám. Nagyon szerettem, és a fiam is.2 napja csak sírok és sírok.11 éves fiam egy könnycseppet sem ejtett érte és ez nagyon bánt.

Figyelt kérdés
Úgy érzem, csak ennyit jelentett neki. Hazajött a suliból, megmondtam neki és ő szó nélkül leült leckét írni. Az unokatesója aki 13 éves, zokogott, pedig a nagyim az én fiammal sokkal több időt töltött, és mindenhova elvitte. Normális ez? Mit tegyek, hogy elmúljon ez az érzésem? Én várok sokat tőle?
2011. okt. 27. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én nem járok a halott rokonaimhoz a temetőbe, mégis mindennap gondolok rájuk ,és szomorú vagyok. Anyukám se jár, mégis mindennap gondol a halott kiskutyájára, meg a nagymamájára. Az élet már csak ilyen, mindneki másképp dolgozza fel. Ettől függetlenül még nagyon szerette. Én pl. nem akarom hogy sírni lássanak anyukámék, ilyenkor elmegyek zuhanyozni, és a zuhany alatt kisírom magam.
2011. dec. 14. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
szia én 12 voltam amikor Nagyim meghalt :'( hetekig nem tudtam sírni 1x csak olyan sírogörcs jött rám, hogy kikellett hívni a mentőt mert szinte alig kaptam levegőt és az ájulás kerülgetett... szóval ez nem jelenti azt, hogy a fiadnak nem hiányzik és nem fáj neki :) remélem a fiadnál nem lesz így :) 24/L
2011. dec. 18. 19:31
 13/13 anonim válasza:
Az én húgom 10 éves volt, amikor meghalt a nagypapánk. Én hetekig zokogtam, ő nem sírt akkor egy pár napig, de nagyon bántotta látszott rajta. Mindenki máshogy dolgozza fel. Aztán egyik éjszaka a szüleim és én is hallottuk, hogy sír, bementünk a szobájába és mondta, hogy azért, mert hiányzik neki. De ha esetleg nem is fog sirni, az sem azért van, mert nem volt fontos neki, csak mert képtelen felfogni, amikor valaki megtud egy halált, akkor egyből egyáltalán nem biztos, hogy elkezd sírni hiszen még fel sem fogta. Pláne hogy ő egy gyerek. Őszinte részvétem! 28/N
2023. júl. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!