Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit fogsz csinálni a szünetben?

Mit fogsz csinálni a szünetben?

Figyelt kérdés
10-19 éves korig:))
2011. okt. 27. 15:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg minél többet lustulok, kipihenem magam. A többit még nem tudom, mert van pár terv, de egyik sem biztos még.
2011. okt. 28. 14:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kidolgozom a magyar tételeket, tanulok emelt törire, megírom a pályázati munkámat, a novemberi cikkemet egy online újsághoz, tanulok töri tz-re, ami szünet utáni szerdán lesz és a két abázis dogára (elmélet, gyakorlat) ezek keddre várhatók. Ahogy így elnézem a pályázati munka lesz a legnehezebb! Megyek a nyaralóba, meg majd talizom az egyik barátnőmmel...:) Gépezek is közben, verseket elemzek, remélhetőleg végre belekezdek a regényembe és a többiekkel konzultálok face-en az ösztöndíjat illetően... valamint folytatom A páros c. koreai történelmi drámát.
2011. okt. 28. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Punnyadok, Hétfőn jönnek az uncsimék, majd utána valamelyik nap találkozok az egyik barátnőmmel (már régóta tervezzük, de még nem sikerült :P)csinálok egy "szépségnapot" xD tanulok és gépezek. :D 13/L
2011. okt. 28. 18:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Elméletileg a barátommal lettem volna, aki dobott, úgyhogy valószínűleg mást sem fogok csinálni, csak sírni a barátnőim vállán és gondolkozni, hogy vajon mit rontottam el..
2011. okt. 28. 18:43
 25/26 :) :) :) ***** válasza:

Én Ukrajnában élek és nekünk a multhét volt az őszi szünet..háát én nekem nem sok pihenéssel telt :(( hétfő:olmpia(magyar),referátum készités,segités anyunak.kedd:olimpiák(biosz,kémia,2 töri,jogtan),meg nállunk volt uncsitesóm(8 éves szal ez se volt tul nagy szórakozás)

szerda:szintén itt vol uncsim,meg sütöttem,takaritottak,segitettem anyunak,stb.

csütörtök-péntek:Magyarba voltam...vettünk egy házat papirokat kellett rendezni meg takaritani a háznál meg vásároltunk is.

szombat:háát ilyen nemtom..."tehetséggondozó program" reggel hétre kellet sulihoz menni onnan vitt a busz és mentünk szlatinéra(mind1 ugyse ismeritek gondolom),olyan neegyed 4kor jövök meg..fél 4re uzkrán különóra 6ig..hazajöttem vendégek voltak.

vasárnap:tanultam,referátot csináltam,mivel nem volt időm leckézi egész héten.

Szal nem volt valami nagy élvezet a szünetem,nem is pihentem :(((

2011. okt. 31. 16:59
 26/26 :) :) :) ***** válasza:
14L
2011. okt. 31. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!