Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit fogsz csinálni a szünetben?

Mit fogsz csinálni a szünetben?

Figyelt kérdés
10-19 éves korig:))
2011. okt. 27. 15:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Holnapra meglesz a Sims 3 Pets, úgyhogy, szerintem, nagyrészt azzal fogok játszani. A hétvégén apával, meg az új barátnőjével leszek -.- Aztán hazajövök, lesz egy nap amit végig a szabadban töltök a kutyámmal, és a görkorimmal, ilyenkor kb. 15-20 km korizok a kutyóval. Aztán, majd meglátogatom a nővéreimet, az egyik Pesten, a másik Kecskeméten van, itt is ott is leszek egy kicsit. Mamáéknál is töltök pár napot, és a maradék időmben ezeket fogom csinálni (fontossgi sorrendben):

1: Sims 3 Pets!!!! Simezés:D

2:Netezés

3:Foglalkozás a kutyámmal

4:Csellózás

.

.

.

.

.

10: Tanulás (de csak ha nagyon muszáj...)

2011. okt. 27. 17:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Holnap még folytatjuk a kerti munkákat (én már holnap nem megyek :D) aztán meg nem tudom. Biciklizek, motorozok, gép-tv, átnézem a könyveket/füzeteket. Nem árt meg.

18F

2011. okt. 27. 17:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkit felpontoztam:))
2011. okt. 27. 18:10
 14/26 anonim ***** válasza:

Holnap délután semmit! Szó szerint, vagyis valamit biztos. Majd jön spontán. Szeretnék sütni valamit, leginkább gofrit, de eddig sosem tudtam szépet sütni, és anyukám egyszer sem kóstolta meg, se apum, csak tesóm. Szóval, lehet, inkább mást kéne sütni. Meg holnap délután megyek apukám ismerőséhez, aki varrónő és a két új nadrágomat felhajtja majd, csak fel kell próbálni.

Szombaton kitakarítom a szobámat.

Vasárnap alszok, sokáig. Anyukám és apukám is dolgozni fog, nővérem meg még nagyobb alvó, mint én, úgyhogy senki nem fog zavarni *.*

Hétfőn, ha minden jól alakul megyünk rokonokhoz, már most be vagyok zsongva. Nehéz összeegyeztetni, hogy mikor tudunk menni. Falun élnek és az egy teljesen más világ (nekem ez tetszik egyébként), mindig van mit tenni-venni, a gyerekek is imádják, én meg a gyerekeket, szóval nagyon remélem, hogy el tudunk menni.

Kedden napközben nem igen csinálok semmit, késő délután megyünk majd a temetőbe.

Szerdától konkrét programom nincs. Szerintem beiktatok majd egy kis 'szépségnapot', csinálok majd egy nagytakarítást a szobámban, rajzolgatok, zenét hallgatok. Nem utolsó sorban tanulok, van vagy 5 töri tétel amit ki kell dolgoznunk, igaz csak januárra. De suli mellett nem igazán van időm arra, hogy nyugodtan leüljek és csak azzal foglalkozzak, így elkezdem most (2-3 tételt meg akarok csinálni a szünetben), mert a téli szünetet érthetően nem ezzel szeretném tölteni. Meg van még csomó más tanulnivaló is a szünetre.

Természetesen kimozdulni is ki fogok. Nagy sétálásokat tervezek, hogy kicsit magamba is rendbe tegyem a dolgokat, meg barátnőzést :D

16/L

2011. okt. 27. 18:23
 15/26 anonim válasza:
100%

Sokat fogok csavarogni a barátokkal, valamennyit gépezni is fogok, szerintem TV-zek is majd. Meg még ami jön. ;)

14/L

2011. okt. 27. 19:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
hello ha nem esik az eső haverokkal elmegyünk dezkázni ha esik akkor be megyek szegedre és stétnézek és veszek valamit az akváriumomba vagy ha nem esik akkor trambulin esetleg fedett uszoda vagy csak elmenni beszélgetni
2011. okt. 27. 19:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok 11 éves fiú
2011. okt. 27. 19:41
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Amióta elkezdődött az iskola, szinte csak szombaton és vasárnap tudok rendesen pihenni, bár gyakran a szombat nagy része a tanulással megy el. Legalább délig fogok pihizni és egy hétre takarékra állítom magam.
2011. okt. 27. 20:02
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

-Keddig vagy szerdáig apuméknál leszek, az biztos, hogy megyünk Szegedre, meg majd megfűzöm, hogy menjünk el a KÖKI Terminálba.

-Egy barátnőmmel szeretnék találkozni, aki siralmasan közel lakik, de mivel eléggé gyerekek vagyunk (:D), nem igazán tudjuk megoldani azt, hogy összefussunk valahol.

-Tanulok, mert törire 2 A4-es oldalnyit meg kell tanulnom, na meg irodalomra a Toldi első énekét a szünet utáni héten fel kéne mondanom.

-Fotózok, mert eddig nem igazán volt rá időm a tanulás és a különóráim miatt.

-Punnyadok, olvasok, kosarazok.

12/L

2011. okt. 27. 20:59
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

barátokkal találkozni, netezni, tévézni, takarítani, plázázni.:$ ja és unatkozni.:|

14/L

2011. okt. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!