Mondjam meg neki, hogy mit érzek iránta?
Szia!
Valóban az ilyen barátságokból születnek a legszebb szerelmek:) A férjem a legjobb barátom volt évekig, majd kockáztatott és elmondta, mi a helyzet. És hát tovább nem is kell mesélnem a dolgot, hisz már a férjem és 4 hét múlva születik a kislányunk:)
Szerintem kockáztass:)
Jah, és kérlek írd le, mi volt.
persze
ezzel nem kockáztatod a barátságotokat
11:47-es vagyok.
Köszönöm szépen, aranyos vagy, igyekszem megtenni mindent, hogy igazad legyen:)
Ugye azért majd elmondod, hogy mi volt?:)
Még eszembe jutott az is, hogy az én haverom is gyakran megjegyezte, hogy milyen szép vagyok, meg hogy "mindig szép vagy, de ma különösen", meg "ez a ruha sokkal jobban áll neked, mint a másik", és ezekhez hasonlók. Persze nem ezekből szűrtem le, hogy tetszem neki, hanem abból, hogy elhívott ide is, meg oda is, és a végén ő is bevallotta. De mondjuk a mi esetünkben ez vicces volt, mert ahogy kimondta, rögtön olyan banálisnak tűnt az egész. :) Mi barátok vagyunk, és kész. :)
Viszont azt is el kell mondanom, hogy ő is folyton beszélt nekem a lányokról, tudod, miért? Mert így akarta elhessegetni a gondolatot, vagyis hogy azt gondolta, ha beszél nekem a lányokról, akkor én nem fogom észrevenni, és nem fogom azt hinni, hogy hogyan érez irántam.
Szóval simán lehet, hogy a te haverod is épp így van vele: inkább beszél a lányokról, csak nehogy kínos helyzetbe kerüljön.
Szóval még mindig azt mondom, hogy hajrá! :D (Korábbi válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!