Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondjam meg neki, hogy mit...

Mondjam meg neki, hogy mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok, a legjobb haverommal(fiú) már több éve a legjobb barátok vagyunk és mindent megbeszéltünk, ő is megbeszélte velem a csaj ügyeit én is vele a pasiügyeimet, de mostanában elég erősen vonzódok hozzá, ha nincs velem, hiányzik, beleszerettem...mondjam el neki,hogy mit érzek iránta? Érdemes kockáztatni a barátságunkat? Mert ha elutasít akkor lehet, hogy vége a barátságunknak, ha megért, de mégis elutasít akor lehet hogy egyszerűen már nem fog úgy tekinteni rám, másképp fog velem viselkedni, vagyis lehet már nem fogja nyímtan velem is megbeszélni a csaj ügyeit... viszont ha én is bejövök neki akkor happy van.Lehet, hogy ő is ezt érzi, de nem vagyok benne biztos, nem tudok rajta kiigazodni, egyszer bámul szótlanul és megjegyzi milyen szép vagyok egyszer pedig más csajokról áradozik:S
2009. máj. 3. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valóban az ilyen barátságokból születnek a legszebb szerelmek:) A férjem a legjobb barátom volt évekig, majd kockáztatott és elmondta, mi a helyzet. És hát tovább nem is kell mesélnem a dolgot, hisz már a férjem és 4 hét múlva születik a kislányunk:)

Szerintem kockáztass:)

Jah, és kérlek írd le, mi volt.

2009. máj. 9. 11:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Juuujjj biztosan jó anyuka leszel sok sikert a kislányhoz, tom h ez nem illik ide de akkor is!
2009. máj. 9. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

persze

ezzel nem kockáztatod a barátságotokat

2009. máj. 10. 01:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

11:47-es vagyok.

Köszönöm szépen, aranyos vagy, igyekszem megtenni mindent, hogy igazad legyen:)

Ugye azért majd elmondod, hogy mi volt?:)

2009. máj. 10. 05:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Még eszembe jutott az is, hogy az én haverom is gyakran megjegyezte, hogy milyen szép vagyok, meg hogy "mindig szép vagy, de ma különösen", meg "ez a ruha sokkal jobban áll neked, mint a másik", és ezekhez hasonlók. Persze nem ezekből szűrtem le, hogy tetszem neki, hanem abból, hogy elhívott ide is, meg oda is, és a végén ő is bevallotta. De mondjuk a mi esetünkben ez vicces volt, mert ahogy kimondta, rögtön olyan banálisnak tűnt az egész. :) Mi barátok vagyunk, és kész. :)

Viszont azt is el kell mondanom, hogy ő is folyton beszélt nekem a lányokról, tudod, miért? Mert így akarta elhessegetni a gondolatot, vagyis hogy azt gondolta, ha beszél nekem a lányokról, akkor én nem fogom észrevenni, és nem fogom azt hinni, hogy hogyan érez irántam.

Szóval simán lehet, hogy a te haverod is épp így van vele: inkább beszél a lányokról, csak nehogy kínos helyzetbe kerüljön.

Szóval még mindig azt mondom, hogy hajrá! :D (Korábbi válaszoló)

2009. máj. 10. 10:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki és nem jöttünk össze, azt mondta, hogy szeret igazán, de ez nállam biztosan csak egy fellángolás, várjak még vele, de attól még ugyanúgy tekint rám, gyakran megölel stb még mindig a barátja vagyok!
2009. máj. 17. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjad!
2009. máj. 22. 19:27
 18/18 A kérdező kommentje:
aztán beszéltünk kicsivel később újra és összejöttünk:)és most boldogok agyunk, de attól félek, ha enek a kapcsolatnak egyszer vége lesz nehéz lesz megint abarátjának lenni..szerelemből van barátság?
2009. dec. 30. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!