Mondjam meg neki, hogy mit érzek iránta?
Ha tényleg a legjobb haverod, azt is fogja tudni kezelni, ha esetleg mégse akarná ő is, hogy több legyen köztetek (bár azt kétlem, h ne akarná :)) de! ha mégis az lenne a helyzet, akkor szerintem nem veszítenéd el a barátságát, és biztosan ugyanúgy bánna veled továbbra is, csak tisztába lennél vele, hogy többet nem akar. Ergo miért ne próbálhatnád meg?
Különben én is detto azt csinálnám a helyedben, mint az első válaszoló. Sőt, lett is volna rá alkalmam, hogy összejöjjek a legjobb haverommal, mert azt tudtam, hogy én tetszek neki, de én úgy voltam vele, hogy amíg nem vagyok magamban biztos, nem akarom elrontani. De ugyanígy indult: egy mozival, aztán séta. (Igaz, ő volt a kezdeményező.) Aztán rájöttem (meg talán ő is), hogy mi barátnak vagyunk jók, másra nem. :)
Na de mit fecsegek itt, sok sikert nektek! Majd tájékoztass! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!