Ellehet nézni a kamaszoknál ha néha lógnak iskolából? 18/L
Én nem merek lógni, mert itt elektronikus napló van, és minden órán névsorolvasás...
Amúgy ha nem akarom bemenni, akkor anya szerez nekem igazolást.. Nagy áldás az egészségügyis szülő.. :P
Mint szülő válaszolok a kérdésedre.
El lehet nézni, de csak akkor ha én előre tudok róla. A tudtom nélkül SOHA! Tehát, ha azt mondja a gyermekem, hogy x napon nincs kedvem menni, volt már rá példa, hogy megengedtem, hogy itthon maradjon.De ez nem lehet rendszer!!
Kedves szigorú szülőtársaim! Ti soha nem éreztek olyat, hogy elegem van, pihenni akarok! Persze a munkahelyeken nem nagyon lehet megtenni, de a gyerek még nem felnőtt. És 1 nap igazolt lógástól semmi baja nem lesz. Viszont ha sorozatban "nem érti meg" az anyja abból már lehet baj. pl. bizalomvesztés. És megy a haverokhoz egy jó szóért. Ragozzam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!