Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más szülő is érzett ilyet...

Más szülő is érzett ilyet mint én?

Figyelt kérdés

Nem így képzeltem a gyerekeimet, teljesen reménytelenek.

A fiam nem fog leérettségizni, nem volt barátnője és szerintem már nem is lesz amilyen szerencsétlen.

A lányomnak se lesz barátja szerintem mert elég csúnyácska.

Sokszor úgy érzem jobb lett volna ha nem vállalunk gyereket.

Én csak azt nem értem ,hogy alakulhatott így, hiszen én jóképű vagyok, a feleségem meg egy szép nő, és mégis csúnya gyerekeink születtek, a fiam ráadásul buta is.

2011. okt. 16. 17:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Kamu az egész. É szívből sajnálnám az olyan gyerekeket akiknek ilyen szülei vannak.
2011. okt. 17. 21:41
 32/38 anonim ***** válasza:
A "Szépség relatív" és "Az a szép ami kedves a szívnek". Egy szülő aki szereti a gyerekeit soha de soha nem gondolna ilyet róluk. Én is elég csúnyácska vagyok és okosnak se nevezném magam mert sok négyesem van. De a szüleim feltétel nélkül szeretnek és támogatnak. Ajánlom neked, hogy te is támogasd a gyerekeidet. Bár én nem neveznélek téged szülőnek...bocs
2011. okt. 17. 21:47
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

Látszik, hogy az a szerencsétlen fiú kitől örökölte az eszét ;)

2011. okt. 17. 21:48
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

depressziós vagy

bár ez én szép vagyok a gyerekeim meg csúnyák meg szimplán tahóság

2011. okt. 17. 22:47
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb csapás az lesz a sorstól, ha tényleg ilyen gyerekeid lesznek :)
2011. okt. 23. 18:07
 36/38 anonim ***** válasza:

Kb. rólam is ugyanezt gondolja az apám:

Hogy egy hülye rondaság vok, és igaza van, de mégis fáj, hogy ennyire csak a rosszat látja meg bennem.

L/14

2011. okt. 29. 01:04
 37/38 anonim válasza:
Már elnézést, de önt a legnagyobb jóindulattal sem lehetne szülőnek nevezni, ha ez tényleg így van, így gondolja és nem kamu kérdés. Engem a szüleim mindig támogatnak, lelket öntenek belém, ha csúnyának érzem magam, felvidítanak, mert nekik én vagyok a legszebb. Ez szülői elfogultság, meg minden, de rájöttem, ha én, vagy más csúnyának lát engem, a szüleimnek akkor is én leszek a leggyönyörűbb.Én komolyan felháborodtam, amikor azt írta, idézem: "..hiszen jóképű vagyok....mégis csúnya gyerekeink születtek,a fiam ráadásul buta is." Halál komolyan megkérdezem, ezt hogy gondolta???!!! Volt egy másik dologk is, amikor a romló vérvonalról magyarázott. Ha gyerekem lesz, aki megházasodik, nem arra gondolok, hogy a párja ronda és romlik a vérvonal, hanem arra, hogy remélem boldogságban, sokáig együtt lesznek! Én sajnálom a gyerekeit, és nem azért, amilyenek, hanem azért mert ilyen apjuk van! Remélem felnéznek magára! Tessék emberek, nézzék meg jól, ilyen egy példakép!
2013. okt. 25. 20:26
 38/38 anonim válasza:

Ha ez a kérdés igaz akkor te gy óriási khhmfaszkhhm vagy!

Ha meg kamu akkor meg ásd el magad pls :* Tehát mindenképp szégyelld el magad és állj be a sarokba ;)

2014. ápr. 16. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!