Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más szülő is érzett ilyet...

Más szülő is érzett ilyet mint én?

Figyelt kérdés

Nem így képzeltem a gyerekeimet, teljesen reménytelenek.

A fiam nem fog leérettségizni, nem volt barátnője és szerintem már nem is lesz amilyen szerencsétlen.

A lányomnak se lesz barátja szerintem mert elég csúnyácska.

Sokszor úgy érzem jobb lett volna ha nem vállalunk gyereket.

Én csak azt nem értem ,hogy alakulhatott így, hiszen én jóképű vagyok, a feleségem meg egy szép nő, és mégis csúnya gyerekeink születtek, a fiam ráadásul buta is.

2011. okt. 16. 17:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%

Ha nekem ilyen apám lenne mint Ön,kérdező, azt hiszem már rég fejbe lőttem volna magam.

Hogy írhat ilyet a saját gyerekeiről?

Én nekem ha egyszer gyermekem lesz, legyen csúnya, buta, nekem akkor is ő lesz a legeslegszebb és legokosabb a világon.Nem fog érdekelni más véleménye,mert ő az én vérem az enyém teljes egészében.

Itt a legnagyobb probléma az Ön felfogása.Csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon gyorsan változtasson a gyermekeihez való hozzá állásán, mert ez nem normális.

2011. okt. 16. 19:50
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Úristen, remélem ez tényleg kamu! Vagy ha esetleg mégsem, akkor te lehetsz a világ legönzőbb embere. Hogy lehet ilyen a saját gyerekeidről írni????
2011. okt. 16. 19:50
 23/38 anonim ***** válasza:
89%
Hol is kezdjem? Először is ÖRÜLÖK, hogy nem ön az apám. Másodszor is maga TÉNYLEG apának meri magát hívni??? Én nem vagyok annyira szép, de nem vagyok hülye, és apám ahelyett, hogy mindig a "csúnyaságomról" beszéljen, ahelyett inkább az eszemet dícsérte, és mindig mindenben támogatott. Bocsánat ha szemtelennek tűnök, de azok a gyerekek akikről írt azok az ÖN gyerekei. Ha kamu kérdés akkor atya ég de vicces. Szakad a vakbelem.
2011. okt. 16. 21:40
 24/38 anonim ***** válasza:
76%
A fiad csúnya és buta? Szívás, de elvileg a szülők feltétel nélkül szeretik a gyerekeiket. Legalábbis az enyémek úgy csinálják. Az, hogy valaki csúnya nem jelent ám semmit. Tudod hány olyan ember van, aki sokkal ocsmányabb nálad, vagy nálam, és ezzel együtt sokkal gazdagabb, vagy boldogabb is? Segítek: elég sok.
2011. okt. 16. 22:47
 25/38 anonim ***** válasza:
82%

"Kedves apuka"!

Ön úgy elvan szállva magától, mint ide Jeruzsálem. Hogy mondhat ilyent a gyerekeiről? Nem szégyenli magát? Nézzen már körül az utcán, hogy hány olyan ember van aki csúnya, és mégis boldog, kiegyensúlyozott, sőt párkapcsolata is van. A felesége tudja, hogy ilyeneket gondol a gyerekeikről? Döbbenet, hogy van olyan "szülő" a Földön aki magát sokkal jobbra tartja, mint a saját gyerekeit. Csak a gyerekeket sajnálom, hogy ilyen "apjuk" van. Tudja ennél már az is jobb lenne, ha nem kellene önnel élniük, pedig én tudom milyen apa nélkül felnőni. Szeretnie, és támogatnia kéne a gyerekeit, nem pedig elmondani őket mindenfélének. Legyen már önben egy kis emberség, és tolerancia még ha nehezére is esik.

19N

2011. okt. 17. 00:41
 26/38 anonim ***** válasza:
78%
Szánalmas, hogy egyes emberek ilyet írnak a gyerekeikről. Inkább önnek ne legyen ekkora önbizalma, mert aki ilyet ír a saját családjáról az egy nagy paraszt! más örülne neki hogyha lehetne saját gyermeke!
2011. okt. 17. 14:32
 27/38 anonim ***** válasza:
74%
humor herold, a jóképű szülő
2011. okt. 17. 14:39
 28/38 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez nem kamu,hanem a családból vagy a fiú,vagy a lány kérdezte meg ezt a kérdést,Apukájának kiadva magát.Egy szülő ilyet nem írna.!;) :)
2011. okt. 17. 15:39
 29/38 anonim ***** válasza:
Válaszoljak őszintén erre a kérdésre? Hát jó. Először is nagyon örülök, hogy nem maga az apám. Egy szülőnek elvileg támogatni kéne a gyerekét, nem pedig leszólni és rombolni az önbizalmát. Ja, és feltétel nélkül szeretni. Nem tudom, hogy aki erre nem képes, hogy nevezheti magát szülőnek. Egyébként meg a butaság és hozzáállás... Azon lehet segíteni. Mégpedig egy dologgal, ami a nevelés. De úgy látszik, ez sem sikerült. Egyébként meg a gyerekvállalásban benne van az a kockázat is, hogy nem ő lesz a legszebb, a legjobb, a legokosabb, akivel mindenhol el lehet dicsekedni... Számolni kellene ezzel is, nemde?
2011. okt. 17. 19:00
 30/38 anonim ***** válasza:

19.50-es!

Ha ilyen apám lenne, én nem magamat lőttem volna fejbe, hanem a fateromat!

2011. okt. 17. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!