Mennyit költötök átlagosan egy farmerra?
4000-10000 között,évente úgy 5 db.
15/L
A legolcsóbbat veszem-vesszük mindig. Már találni 2ezer ft-ig is. Amik most vannak az tavaly karácsonykor lett véve (2db). Azóta is azokat hordom, semmi gond nincs velük, pedig a Tescoban lett véve :-) Nem kell nekem márkás ruha több ezerért mikor ez is ugyanazt tudja.
18f
9 000-10 000Ft
és évente kb. 3-4
15/L
Ez mindig attól függ, hogy milyen árban vannak és milyennek. Általában 3-6000Ft között veszek nadrágot, leginkább 3-4000Ft körül, de ha van egy nadrág, ami kényelmes és 'beleszerettem' és strapabírónak tűnik, akkor azért képes vagyok 5-6000Ft körül is fizetni. Évente 2 farmert tuti veszek, én sajnos nem tudok évekig hordani egy farmert, mert a combomnál szét szokott szakadni a farmer - hiába 'foltozzuk' meg, idegesít maga a tudat, hogy olyan, attól félek, mások látják. Ha mondjuk jó áron van, akciós, akkor akár 3-4 nadrágot is veszek egy évben.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!