Amikor a tanár megkérdezi felelés után (természetesen miután beírta az egyest), hogy miért nem tanultál mit szoktatok mondani? Amúgy ilyenkor mit vár a tanár, mit mondjunk?
18:06 mòdszerèt hasznàlom èn is. És egy eggyesem sincs csak 9
üdw 14/F
"Van élet a síron túl is" mondat.
13L
10-09 18:06-as vagyok.
Mivel jó tanulónak számítok az osztályba, a tanárok szinte elvárják, hogy mindig jó jegyeket kapjak, de hát nekem sem mehet minden olyan könnyen. Fizikából pl. akármit csináltam, sosem értettem az anyagot. Az első fizika tz-t a középsuliba úgy írtam meg, hogy 3 órát tanultam rá, ó mondom tök jó, sikerült is jól megírnom. Gondoltam én, olyan karó lett, hogy az megszólalt. A tanár nézte a naplót, látta, hogy jó jegyeim vannak, kérdezte, miért nem tanultam. Mondtam, hogy tanárnő, én tanultam, de egyszerűen a fizika nem az erősségem. A tanár nem hitte el, aztán látta, hogy egész évben szenvedtem a 3-asért, ami más tantárgyból nekem sz*r jegynek számít. Na mindegy, a lényeg az, hogy nem sokkal utána írtunk egy röpit, óráról órára tanultam, mert ki akartam javítani az egyest. A röpdogába pont olyan kérdések voltak, amiket tudtam, legalábbis azt hittem. Kettes lett. Na ez olyan szinten elvette a kedvem az egésztől, hogy következő órára konkrétan semmit nem tanultam, persze, hogy én feleltem. Kérdezte a tanár, hogy a mi a gond, miért nem tanultam. Megmondtam neki, hogy egyszerűen nem érdekelt az egész, elment a kedvem az egész fizikától. A tanár csak pislogott, hogy így megmondtam neki az igazat.
Szóval igen, amikor én voltam sz*r helyzetben felvállaltam, hogy nem tanultam meg és nem kifogásokat kerestem.
16/L
Nekem szerencsém volt eddig,mert ritkán feleltettek.Tudták,hogy nem szeretek beszélni egy egész osztály-28 fő előtt-,ezt tiszteletben is tartották.Rendesen tanultam viszont a dolgozatokra.Volt,hogy matekból,fizikából,vagy éppen kémiából egyest kaptam.Olyankor mindig ezt mondtam a tanároknak:
"Tanárnő..amit egész egyszerűen nem értek,azt nem tudom megtanulni!"
Biológiából is sokszor volt ez..nem értettem,amit tanultunk,nem tudtam rendszerezni.Év végére mégis összeszedtem magam,meg lett a hármasom:) félévkor kettes voltam,csak mert az egészet nem értettem.Ma már így olvasgatva az egész biológiát,úgy gondolom,hogy tudnám rendszerezni,megtudnám az egészet írni legalább 3-asra,ha nem 4-esre.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!