Mit tegyek, hogy ne parázzak ennyire a barátomnak a haverjaitól?
Nagyon szeretem a barátomat és mindent megtennék érte,de vasárnap átmegy hozzájuk pár bmx-es barátja és azoknak a barátnői és szeretné,hogy én is menjek,mert Ők még nem ismernek engem.
Viszont Ők menőbbek nálam és mindenki ismeri őket...Én már hallottam róluk sok mindent,olyan,mintha ismerném őket,de Ők nem is tudják a nevemet(vagyis lehet,hogy a barátom már mesélt nekik rólam,de nem biztos).
Annyira félek a vasárnaptól :S
Mert Ők már azért ismerik egymást elég régóta,én meg ott leszek ismeretlenként.Mondtam a barátomnak,hogy nem kell engem is hívni,de Ő szeretné,ha én is mennék és megismerném azokat az embereket,akikkel Ő jóban van.
De én szó szerint félek tőlük...Ahogy elnéztem facebookon a képeiket az összes lány szép és divatos.Velük szemben én kb egy szürke kisegér vagyok.
Szerintetek mit csináljak,hogy ne izguljak ennyire?
14/L (Ők is 14-15 évesek)
Szia!
Hasonló helyzetben voltam, de nincs abban semmi, ha különbözöl tőlük, mert ha a pasidnak az olyan lányok tetszenének, nem veled járna. Én is elmentem egyszer a barátom körével lógni, ismeretlenként és teljesen más stílusúak voltak tőlem. (Ők cicanaci, bokacsizma, tunikák, virágminta, igazi lányos lányok én meg zenekaros póló meg csíkos punk nadrágok...nakössz, gondoltam) Aztán mot meg tök jóban vagyunk. Ne félj, lény önmagad.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!