Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vegyek karácsonyra a...

Mit vegyek karácsonyra a barátomnak?

Figyelt kérdés

A barátom pár hónap múlva 15 lesz. Én most lettem 14 és másfél hónapja járunk. Milyen ajándékot adhatnék neki? Ilyen parfüm és dezodor kizárva mert rengeteg van neki.

Ő szülinapomra egy szivecskés bögrét vett egy kis macival és egy parfümöt. Én mit adhatnék neki? :)

2010. dec. 1. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Együtt kettesben eltöltött nap jó programokkal... ennél jobb ajándék nincs ;) Am ha szereti a focit akk :

[link]

vmi ilyen sálat... nekem ez jutott eszembe bár lehet hülyeség :D

2010. dec. 1. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos karácsony napján nem leszünk együtt,csak 3 nappal előtte azt hiszem mert a rokonaihoz mennek.

És jó ötlet, de sajnos nem egy focirajongó.. boxol :)

2010. dec. 1. 15:47
 3/4 bumbi02 ***** válasza:

az a baj hogy ezt mi nem mondhatjuk meg.. te ismered. és ne ilyet vegyél neki h dezodor.. és nem azé mer sok van neki, hanem mert a barátodnak személyeset vegyél. nem kell drágának lennie, csak olyannak amit mind2en értetek hogy miért kapta.

példának okáér, barátnőm nagyon fázós, karácsonyra kapott vastag pamutzoknit.. (+ nyakláncot) tehát ami rá jellemző, személyes.. semmiképp se olyat amit akár vehetnél egy sima barátodnak is.

2010. dec. 1. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Én barátom szeret aludni : kap egy nagy párnát :D

mindenképp valami olyat (lehet apróság is) amit szeret... egy doboz tele a kedvenc csokijaival, varrhatsz neki : kis macit, kulcstartót stb. ezek nem nehezek. Focival, vagy valami szép emlékével kapcsolatos dolog.

Hajrá;) =)

2010. dec. 1. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!