Kamaszok, miért volt velem ilyen osztályfőnök?
Előttem szólónak: miért, te teljesen normális viselkedésnek tartod azt, hogy fogja magát egy lány, és a másik kabátját irigységből összerondítja, Vagy hogy 17 évesen gyereket szül? Mert én nem. Elvileg nincs bajom a romákkal, de azért meg tudják keseríteni az ember életét. Főleg 17 évesen. Mert neki szar az élete, akkor bosszút áll azon, akinek nem szar? Egyikőjük se tehet arról, hová született. Ám, hogy milyen a szíve, az emberi hozzáállása, arról némileg csak tehet.
Az én lányom olyan suliba jár, ami teli van romákkal. És nagyon is komoly dolgok vannak ott a suliban. Egy részük már börtönben volt, vagy odamegy. Itt életben maradni, nem kis dolog. Nem kell lebecsülni a kamaszok problémáit. Ez egy igenis nehéz élethelyzet.
Szerintem osztályfőnökkel kéne beszélni. Őszintén elmondani, mik a problémák, és esetleg a lánnyal együtt keresni megoldást. Mert ez így nem állapot senkinek. Lehet szólni, hogy tisztálkodjon, hogy tanuljon, és tiszteljen más embereket. Akkor esetleg őt is emberszámba veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!