Kamaszok, miért volt velem ilyen osztályfőnök?
* a táskát
* és egy ) hiányzik, bocsánatot kérek a helyesírási hibák miatt
17 éves vagyok, végzős
A lány pedig nem nem magyar, hanem ci*gány. Nem értettétek valamit leírtam, biztos külföldire gondoltatok. Pedig ő nem az, csak egy barna bőrű a legrosszabb fajtából. Egyébként - ezt nem írtam -, de a teremben rengeteg hely volt még azon kívül, mindenki szétszórtan ült. Neki nem volt annyi esze, hogy máshova ül mert ha mellém ül, abból úgyis balhé lesz? De neki pont oda kellett ülnie. Írhatjátok, hogy gyerekes a viselkedésem, de ti nem tudjátok, hogy mennyire irritál, mennyire gyűlölöm... azt ahhoz előbb látni kellene őt is, meg eltölteni velünk egy hetet, hogy lássátok a valódi indokot. Mert ez csak egy része a történetnek...
*.
* amit
Hát, ő minden csak nem jó.
Nem tudom mit hallhatott ofő, egy szóval sem említette, pedig mindig elszokta magát szólni ha valaki körül van valami.
Komolyan, kívánom neked, hogy ez legyen a legkisebb problémád az életben.De nem kell ezt ennyire túl reagálni, hogy most a csaj hova ült.
Nézd, tudom sz*r helyzet, de akkor is igaza van az egyik hozzászólónak, próbáljátok meg vele megbeszélni a dolgot.
De nem te hanem inkább a barátnőd, mondja meg neki, hogy szálljon le róla, szemtől-szembe.
Egyébként nincs több c*gány a suliban vagy az osztályban akivel eltudna lenni?Csak veletek?
Bocsi de próbáltad már megérteni azt a lányt? Lehet, hogy békülni szeretne csak nem mer. Ki tudja milyen élete van és milyen gondjai lehetnek. Lehet azóta megváltozott amióta elment az iskolából és lehet, hogy a viselkedésén nem látszik ki tudja.. Ne akadj fel ilyen dolgokon.
Egyébként én is roma vagyok és nagyon rosszul esik, hogy így beszélnek a romákról... De ezt már egy másik téma ammit soha nem értettek meg az ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!