Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nincs k*rvára elegetek a...

Nincs k*rvára elegetek a facebookból?

Figyelt kérdés
mert nekem nagyon, nagyon unok rajta mindent,de főleg azt h mindenki ott lóg és csak lájkol, lájkol és lájkol. ti hogy wagytok wele?? 16/L
2011. szept. 25. 19:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Te sokkal szánalmasabb vagy a w-zéseddel.
2011. szept. 25. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

de engem marhára.. a facebook tulajdonképpen a felszínes emberek időtöltése. megnézhetik ki kivel van jóba, kinek hány lájkja van, milyen képei...

meg már nem azért de aki éjjel nappal fennt van facebookon annak nincs magánélete, illetve nem csinlá valszeg semmi mást..

én naponta többször is felmegyek de tényleg csak 10 mp-re, amikor unatkozom. de van barátnőm akivel nem találkozom mindennap, és vele szoktam néha ott beszélni, vagy megbeszélni a találkozókat.

szerintem ki fog kopni.

2011. szept. 25. 23:26
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Engem inkább az idegesít, hogy a kamaszok azt hiszik, hogy ez a témakör nekik van kitalálva és minden hülyeséget itt kérdeznek meg!
2011. szept. 26. 08:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem a w a v helyett sokkal jobban idegesít.

14/L

2011. szept. 26. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Ha eleged van a Facebookból, töröld a regisztrációd, de az nem tartozik Rád, hogy más mit csinál.
2011. szept. 26. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az 'botrányosabb' ,hogy w-vel írsz szavakat. Facebook-ot ha nem nyitod meg,nemlátod.:)
2011. szept. 26. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs, mivel nem facebookozom sokat, bár általában fent vagyok, csak közben mást csinálok, de ha van valakinek kérdése, rámír nyugodtan. Lájkolni csak a barátaim dolgait szoktam ha tetszik, de inkább arra használom, hogy elkérjem a leckét, megbeszéljük hol találkozunk. stb. Ehhez meg nagyon hasznos, olcsóbb mint telefonálni.

17/L

2011. szept. 26. 17:36
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a w csak azér irtam mert nagyon siettem :DD bocs ha megbántottam valakit :)
2011. szept. 26. 18:34
 19/20 :) :) :) ***** válasza:
nincs
2011. szept. 26. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:
de méghozzá abból, hogy mindenki, aki megellett, rakja fel a kölkének a fotóit százszámra. gyerek az nem kiállítási tárgy, minek annyit fotózni, inkább törődne vele jobban helyette
2011. okt. 19. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!