Szülők, ti mit tennétek a helyemben?
Először is ne szidd le!
Ülj le vele higgadtan és beszélgessetek őszintén.
Most abban a korban van, ha leszidod annál inkább azt csinálja ami neked nem tetszik, mert lázad.
Ő nagynak érzi magát, de beszéld meg vele hogy akkor viselkedjen is úgy.
Vidd el nőgyógyászhoz és írass fel neki gyógyszert.
Tudom ez most sokként ért téged, de ha egyszer már elkezdte, nem fogja abbahagyni.
próbál felnőni... minél tovább kezeled kisgyerekként, annál meredekebb dolgokba hajszolja magát...
Amiket itt leírtál a kérdésben, teljesen nyugodtan elmondhatod neki is. Nem kisgyerek már, hanem kamasz, és nem ostoba, hisz az előttem szóló is rámutatott, hogy felelősséggel teszi, amit tesz.
Meg fogja érteni, hogy aggódsz, meg fogja érteni azt is, hogy félsz attól, hogy ugyanazokat a hibákat követi el, mint te. A leszidás, eltiltás egyáltalán nem megoldás.
Plusz... ha ezen ennyire megdöbbentél, akkor az is elképzelhető, hogy ez a viselkedés nagyon messze áll a lányodtól normális esetben... Könnyen lehet, hogy nem is akar szexelni, csak a társai, meg a média, meg mit tudhatjuk mi minek a hatására úgy érzi, hogy muszáj...
Nem lehet úgy tenni, mintha nem történne semmi. És visszacsinálni sem lehet.
Nem gyerekes csíny volt... nem lehet rá a válasz lépés sem gyerek szintű...
De... most még nincs semmi baj... nincs tragédia, és ha nyugodt maradsz, akkor a segítségeddel nem is lesz semmi gond...
Sok sikert kívánok... :)
egyrészt nem kellett volna a lányod szobájában kutakodni...
másrészt meg nálam is van egy doboz megbontott óvszer, suliban kaptuk és megnéztem milyen. ettől függetlenül még mindig szűz vagyok tehát először is KÉRDEZZ RÁ.
és kérj bocsánatot hogy kutakodtál.
és miután elmondta az igazat hogy miért van nála óvszer és miért van nyitva azután elmondhatod a véleményed. de te sem gondoltad hogy 18 éves koráig várni fog :) bár még tényleg korai. de ne szidd le úgyis csinálni fogja sőt még jobban élvezni hogy tiltásod ellenére vannak együtt.
Ha érett rá , komoly kapcsolata van és védekezik,miért ne csinálhatná?
Óvszer az jó védekezésre semmiképp ne hagyd neki a fog . gátlót felborítaná a hormonrendszerét.
Egyáltalán nem csak azok élnek szexuális életet, akiket leírtál.
Konkrétan még a tipikus stréberkék is szexelnek már 16 évesen
El vagy tévedve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!