Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy inkább állatokk...

Normális, hogy inkább állatokkal barátkozom, emberekkel meg nem igazán?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és nem úgy mint a többieknek, nekem nincs legjobb barátnőm. A legjobb barátom a kutyám. Vele beszélgetek esténként lefekvés előtt, neki sírom el bánatom. Vele ugrándozom, ha boldog vagyok stb. Nem járok el "haverokkal" erre meg arra. Még nővéremmel sem jó a viszonyom. Csak anyu apuval és mamámmal. Meg az állatokkal. Az állatok sosem hazudnak nekem, nem piszkálnak a ruhám miatt. Gondolom, hogy emiatt.. De az normális, hogy inkább velük "lógok" ?
2011. szept. 15. 19:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem is csodálnám ha leszarna, ők sem hülyék azért
2011. szept. 15. 20:53
 12/19 A kérdező kommentje:

egyébként ebben a videóban található a tanya ahová lejártam lovakhoz és barátimhoz, ennek a Nádor Dávidnak a kislánya is ott lovagolt, a kis tarka pónin, Luckyn.

[link]

2011. szept. 15. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Állatokkal helyettesíteni az embereket nem normális dolog. Oké, oké szereted a kutyádat, helyes. De ő mégis csak egy kutya. Az írásodból meg nekem az jön le, hogy rossz emlékeid vannak. Iskolai kiközösítés, csúfolódás, hűtlen barátok, vagy ilyesmi. De előbb, vagy utóbb magadtól is rájössz, hogy nyitnod KELL az emberek felé. Első körben azt mondanám, rengeteg olyan ember van, aki hasonlóan gondolkodik, mint te. Az ilyenekkel ismerkedj. Menj el menhelyre önkénteskedni,vagy ha más nem, az interneten is beszélgethetsz ilyen emberekkel. Biztos rengeteg ilyen fórum van.

17\F

2011. szept. 15. 21:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Kezd szépen azért összeállni a kép. Itt a probléma nem a barátság kötéssel van, hanem a téged körülvevő emberekkel. Ahogy már írták, az állatok nem tudják helyettesíteni az emberi kapcsolatokat. A kutya édes, hűséges és úgy fogad el, ahogy vagy. Nem nevet ki, nyugodtan dajkálhatod és kisírhatod neki a bánatod, de a problémádat nem tudja megoldani, tanácsot nem tud adni, "csak" szeretni tud. Egy idő után ez nem elég. Mint írtam nem veled van a baj, mivel voltak már barátaid, képes vagy kapcsolatot létrehozni csak éppen nincs erre megfelelő ember. Keresni kell! Járj szakkörökbe, beszélgess szimpatikus emberekkel. (Ha az osztályodban nincs ilyen, akkor nézz körül a párhuzamos osztályokban, ill. az egyel fölötted és/vagy alattad járók között.) Írtad, hogy most máshol lovagolsz. Ott nincsenek lehetséges barátok? Fontos, hogy legyél nyitott. Tudom néha piszkosul nehéz, de ha már egy sablontémát fel tudsz dobni (- Te milyen zenét szeretsz? stb), amiről beszélhetsz a másikkal, már az is jó.
2011. szept. 17. 22:00
 15/19 A kérdező kommentje:
ahol lovagolok, ott csak edzőmmel találkozok. vicces. anyu szerint edzőm szerelmes anyumba
2011. szept. 17. 22:17
 16/19 anonim válasza:

Menj el a kutyáddal közeli kutyaiskolába, hidd el, ha van ott korodbeli, tuti megtaláljátok a közös hangot! Velem is így volt!

Azóta is kutya, kutya, kutya, de legalább ezt a legjobb barátnőmmel együtt :) Sokat tanulunk egymástól, jókat nevetgélünk, kutyát sétáltatunk, menhelyen lógunk.

Kívánom hogy találj egy nagyon jó barátnőt, akivel együtt űzhetitek ezt a fantasztikus hobbit!

13L

2011. szept. 20. 14:37
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. szept. 20. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Bár nekem van egy pár barátom (nem osztálytársaim, idősebbek nálam 2-3 évvel) értük bármit megtennék de gyakran mondják, h antiszociális vagyok. De a legjobb barátaim is azok. Az még a különbség h velem próbálnak barátkozni az emberek, csak én nem tartok rájuk igényt. Ismerem a fajtájukat. Az állatok, hát ők sosem vernek át és nem a pénzed miatt fognak szeretni. Azt hiszem a két legjobb bnőm olyan számomra mint egy kutya vagy bármi más állat. Ők nem vernek át magamért szeretnek.

Nekem kutyusom nincs de lovam van. ÉS ez mindent elmond. Na mindegy a lovamat mindennél és mindenkinél jobban szeretem.

Nemtudom. Szerintem egyáltalán nem probléma. Te így érzed jól magad, akkor legyél kutyás. Bár neked is lehetne két olyan csodás barátnőd mint az enyémek. Mindenkinek ilyeneket kívánok. Próbálj meg mindenkivel nyitott lenni, de ne szeresd meg őket. Csak ismerd meg és dönts. Ha úgy érzed jóbarátod lehet és feldob ha vele vagy akkor lelhetsz olyan barátokra akik szeretni fognak. Nem garantálhatom, de nekem így sikerült. :) 14L

2011. okt. 4. 20:57
 19/19 valasz88 válasza:
Elég nagy problémáid lesznek így... ne maradj antiszociális!
2011. okt. 9. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!