Normális, hogy inkább állatokkal barátkozom, emberekkel meg nem igazán?
egyébként ebben a videóban található a tanya ahová lejártam lovakhoz és barátimhoz, ennek a Nádor Dávidnak a kislánya is ott lovagolt, a kis tarka pónin, Luckyn.
Állatokkal helyettesíteni az embereket nem normális dolog. Oké, oké szereted a kutyádat, helyes. De ő mégis csak egy kutya. Az írásodból meg nekem az jön le, hogy rossz emlékeid vannak. Iskolai kiközösítés, csúfolódás, hűtlen barátok, vagy ilyesmi. De előbb, vagy utóbb magadtól is rájössz, hogy nyitnod KELL az emberek felé. Első körben azt mondanám, rengeteg olyan ember van, aki hasonlóan gondolkodik, mint te. Az ilyenekkel ismerkedj. Menj el menhelyre önkénteskedni,vagy ha más nem, az interneten is beszélgethetsz ilyen emberekkel. Biztos rengeteg ilyen fórum van.
17\F
Menj el a kutyáddal közeli kutyaiskolába, hidd el, ha van ott korodbeli, tuti megtaláljátok a közös hangot! Velem is így volt!
Azóta is kutya, kutya, kutya, de legalább ezt a legjobb barátnőmmel együtt :) Sokat tanulunk egymástól, jókat nevetgélünk, kutyát sétáltatunk, menhelyen lógunk.
Kívánom hogy találj egy nagyon jó barátnőt, akivel együtt űzhetitek ezt a fantasztikus hobbit!
13L
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Bár nekem van egy pár barátom (nem osztálytársaim, idősebbek nálam 2-3 évvel) értük bármit megtennék de gyakran mondják, h antiszociális vagyok. De a legjobb barátaim is azok. Az még a különbség h velem próbálnak barátkozni az emberek, csak én nem tartok rájuk igényt. Ismerem a fajtájukat. Az állatok, hát ők sosem vernek át és nem a pénzed miatt fognak szeretni. Azt hiszem a két legjobb bnőm olyan számomra mint egy kutya vagy bármi más állat. Ők nem vernek át magamért szeretnek.
Nekem kutyusom nincs de lovam van. ÉS ez mindent elmond. Na mindegy a lovamat mindennél és mindenkinél jobban szeretem.
Nemtudom. Szerintem egyáltalán nem probléma. Te így érzed jól magad, akkor legyél kutyás. Bár neked is lehetne két olyan csodás barátnőd mint az enyémek. Mindenkinek ilyeneket kívánok. Próbálj meg mindenkivel nyitott lenni, de ne szeresd meg őket. Csak ismerd meg és dönts. Ha úgy érzed jóbarátod lehet és feldob ha vele vagy akkor lelhetsz olyan barátokra akik szeretni fognak. Nem garantálhatom, de nekem így sikerült. :) 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!