Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tehet ilyet egy tanár, hogy...

Tehet ilyet egy tanár, hogy kiközösíti a gyereket?

Figyelt kérdés
kisfiam elsö osztályos (roma)és nem vitt az iskolába ujságot amit a tanárnéni kért és most azzal bünteti a kisfiamat hogy nem játszhat a többi gyerekkel az udvaron és a játszotéren meg tehet ilyet egy tanár ?
2009. ápr. 21. 18:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elvinném a gyereket a suliból, mielőtt kárt tesz benne (a lelkében) a tanár! És beszélj a többi szülővel is, fogjatok össze!
2009. ápr. 29. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Egészen biztos ez a fojtogatós dolog??? Nem az élénk fantázia szüleménye??? Azért nekem ez már túl sok lenne.
2009. ápr. 29. 20:55
 13/20 anonim válasza:
13%
Cigány vagy, mit csodálkozol?
2009. máj. 31. 14:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát én konkrétan nem láttam ezt a fujtogatást de a gyerek szülei mesélték és be is mentek a tanárhoz. Sajnos nem veszik fel a kisfiamat egy másik suliba mert nem a mi körzetünk. nem csodálkozok azon hogy igy bának velünk mert cigány vagyok ! én megvagyok pecsételve már akkor megvoltam amikor megszületem de ez van ezt kell szeretni
2009. jún. 1. 08:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok rasszista sőt ellenzem is a dolgot és azt gondolom hogy arra kell tanítanod a fiad hogy minden sértést és bántást lepergessen magáról hogy tisztességes legyen hogy tanuljon hogy tiszteljék .
2009. jún. 7. 00:07
 16/20 A kérdező kommentje:
az utolso válaszolonak üzenem hogy te honnan veszed hogy én nem tiszteségesen nevelem a gyerekem ?! azért mert cigány vagyok ? hát szép mondhatom na erröl ennyit
2009. jún. 7. 08:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha ez a tanar hibaja akkor, sem a tanart kellene okolni, hanem azokat a romakat akik miatt a eloiteletes lett a tanar. En is tanar vagyok, dolgoztam olyan suliban ahol 99%-a a diakoknak roma volt, en kihivasnak vettem, de menthetetlen a helyzet. Budosek voltak, koszosak, hangosak, loptak (meg az egergolyot is kiloptak a gepteremben az egerekbol). Szappanra nincs penz de a legujabb mobil ott van mindnel.
2009. jún. 10. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Te jó ég... ez a nő egy pedagógiai antitalentum! Ilyet egy tanár SOHA nem tehet!!! Nincs a suliban valami ombudsman? Ez felháborító!

Az igazgató is egy s*ggfej... jaj, úgy sajnálom, hogy nem tudok semmi hasznosat mondani, csak háborogni... Lehet, hogy tényleg másik suli lenne a jó megoldás.

2010. aug. 9. 22:58
 19/20 anonim válasza:
Figyelj jól jártál el!Etikátlan büntetés volt!A emgbélyegzést meg ne vedd magadra mert nem neked szól most bocsi h elmondok ilyet is de a romákkal az a baj h van sok aki nem akar kultúrálódni ezért megbélyegeznek mindenkit!De ha látják h te rendes vagy be fognak fogadni mert a rendes romákat az én környezetembe mind befogadták!Ez hasonlít kb a mai tinilányok helyzetére!Én 17 vagyok még pasim sem volt de sok a kis k.urva és ezért mindenki szidja a mai tinilányokat!Tudod akinek nem inge....
2011. máj. 21. 15:16
 20/20 anonim válasza:
ja és sztem is vidd el abból a suliból ha minden cérna szakad de egyébként meg sztem valahogy össze kéne fogni a szülőknek mert 1 hülye tanár miatt most iskolát váltani?De ha így sem változik semmi jobb a gyereknek a suliváltás mert kárt tehetnek a lelkében!
2011. máj. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!