Szülők! Ti vennétek 14 éves lányotoknak gyorsasági motort?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 18:41
31/38 anonim válasza:
15 éves lányka vagyok és utána néztem, mikor felhívtátok rá a figyelmemet, hogy M kategóriájú jogosítványt már kaphatna, igazatok van, tévedtem. Mentségemre szóljon, hogy M kategóriájú jogosítvánnyal 45 km/órás végsebességű motort lehet vezetni, ami valljuk be, nem túl sok, még ha esetleg nevezhetjük is gyorsasági motornak - én pedig a gyorsasági szóból arra gondoltam, hogy legalább 80-nal megy.
32/38 anonim válasza:
nem szól a mentségedre ugyan is ezek a motorok gyárilag le vannak szabályozva 45km/hra
33/38 anonim válasza:
ja le... kb 2 napig... aztán kiszedi mindenki belőlük a folytást szóljon a lány mentségére.
34/38 anonim válasza:
Ha majd megtehetem és mutat iránta egy kis érdeklődést,akkor veszek...10 évesen már motoroztam és még itt vagyok!
35/38 anonim válasza:
Szia!
Igen, hagy motorozzon nekem is van egy régi rossz szar Simsonom, és jogsim is van rá.És még nem is estem ennyit erről. Aki nem tudja mit beszélek az ne szóljon hozzá. Sőt még traktort is vezettem. És semmi bajom van, a városiak hülyesége ez a baleset.
15F
15F
36/38 anonim válasza:
35-ös: Ha nem estél az se jó, mivel nem biztos, hogy érzed a motor határait... Persze nem leszólni akarlak, csak úgy mondom a kérdezőnek, ha elesik az illető egy-két alkalommal (komolyabb sérülés nélkül) nem baj... Én is estem, volt rajtap pár folt, pedig nem a protektoron spóroltam... De itt vagyok, és enyhén gyakorlott motoros vagyok:)
37/38 anonim válasza:
Szia!
Már estem de nem olyan nagyot, olyat például hogy ömlött a kezemből a vér, elszorítottam és a nadrágom is tiszta vér lett.
Volt olyan ,hogy Simsonnal 80vannal mentem. És semmi bajom nem lett.
Ennyit erről.
A barátnőm apjának a motorjával ment 120-al. 125 ccm-es volt. Pedig csak kismotorra van meg neki is a jogsija.
15F
38/38 kuckóságos válasza:
persze, alap hogy a 14 éves gyerekem gyorsasági motorral közlekedjen, sőt nemmellesleg nagyon menő is lesz vele a gyerek és a szülő is hogy milyen ügyes gyermeke van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!