Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti vennétek 14 éves...

Szülők! Ti vennétek 14 éves lányotoknak gyorsasági motort?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 18:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagyok szülő, de szerintem hülyeség lenne egy 14 évesnek motort venni.

Felelőtlenség lenne egy ilyen járműre ültetni egy gyereket, könnyen összetörheti magát vele.

Na és ugye még valami: 14 évesen honnan fog jogsit szedni? Füle mögül? Nem megy ez olyan könnyen mint gondolnád! Ha meg megveszed, és nem is töri össze magát, még esélyes, hogy megállítja a rendőr és fizethetitek a bírságot...

Szóval, ha akar motort, akkor legyen... De nem ma!!!

2011. szept. 7. 08:16
 22/38 anonim ***** válasza:
35%
m kategória ember... engem állított má meg rendőr és nem büntetett meg csupán életkor miatt
2011. szept. 7. 14:08
 23/38 anonim ***** válasza:
54%

Kamu szerű... :/

50-es gyorsaságit sem... Nem vagyok szülő, 13 éves vagyok, de azért egy 50-es gyorsaságinak ha meghúzz a szarvát még véletlenül is szépen el tud esni, hiába 50-es, ezek csak a sebességre mennek... Inkább Simsont, ha az megy (ahogy a 18 éves válaszoló is írta) lehet 50-es gyorsaságit, utána ha nagyon akar és tud is egyre feljebb és feljebb mehet a létrán... De a Simson helyett lehet valami robogó, mert az 1xűbb. Ja és bukót ne felejtsd el semmiképp, jót vegyél neki 20-30-40 ezres bőven elég egy Simsonhoz, vagy robogóhoz.

13/F (Onnan értek hozzá, hogy pályán 50-esbe versenyzek...)

2011. szept. 7. 14:33
 24/38 anonim ***** válasza:
35%
ha csak a szarvát húzod biztos nem áll fejre, egy hayabusha olyan hogy ha húzod neki csupán attól egykerekezik az meg nem 50es, kuplungal meg a simson is kiugrik
2011. szept. 7. 14:41
 25/38 anonim ***** válasza:
31%

Nem kaphat jogsit rá, szóval nem. Másik akadály, hogy veszélyesebb, mint az autó. Nem azért, mert spontán feldől, hanem mert elég egy szabálytalan autóssal karambolozni, és meghalt/egész életére megnyomorodott, ha nincs oltári mázlija. Nincs körülötte az autó, ami legalább kicsit megvédené... A versenypályán később szerintem mehet, de annak meg az a vége, hogy a forgalomban is motorral akar majd haladni...

15/L

2011. szept. 7. 17:24
 26/38 anonim ***** válasza:
70%
m kategória az mi szerinted kedves előző? az autó pedig közel sem biztonságosabb ott is simán megnyomorodhatsz motoron rendesen bele kell rongyolni valamibe hogy a protektorok ne érjenek semmit
2011. szept. 7. 17:28
 27/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:41

Nem fejre áll, hanem megijed... Mondjuk ez nem biztos, de amikor én Derbi GPR50-en először ültem egy nagy gázadástól megijedtem. (Mondjuk akkor 11 lehettem...)

2011. szept. 7. 20:00
 28/38 anonim ***** válasza:
nem!!
2011. szept. 7. 20:58
 29/38 anonim ***** válasza:
48%

Nekem egy Honda robogóm van, de nem hiszem hogy gyorsasági motort kapnék:D

15/L

2011. szept. 8. 18:13
 30/38 anonim ***** válasza:
39%
Annyira zsír hogy kis 15 éves lánykák írogatnak ide,hogy nem lehet rá jogosítványa.Már miért nem lehetne?
2011. szept. 8. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!