Szülők! Ti vennétek 14 éves lányotoknak gyorsasági motort?
Nem vagyok szülő, de szerintem hülyeség lenne egy 14 évesnek motort venni.
Felelőtlenség lenne egy ilyen járműre ültetni egy gyereket, könnyen összetörheti magát vele.
Na és ugye még valami: 14 évesen honnan fog jogsit szedni? Füle mögül? Nem megy ez olyan könnyen mint gondolnád! Ha meg megveszed, és nem is töri össze magát, még esélyes, hogy megállítja a rendőr és fizethetitek a bírságot...
Szóval, ha akar motort, akkor legyen... De nem ma!!!
Kamu szerű... :/
50-es gyorsaságit sem... Nem vagyok szülő, 13 éves vagyok, de azért egy 50-es gyorsaságinak ha meghúzz a szarvát még véletlenül is szépen el tud esni, hiába 50-es, ezek csak a sebességre mennek... Inkább Simsont, ha az megy (ahogy a 18 éves válaszoló is írta) lehet 50-es gyorsaságit, utána ha nagyon akar és tud is egyre feljebb és feljebb mehet a létrán... De a Simson helyett lehet valami robogó, mert az 1xűbb. Ja és bukót ne felejtsd el semmiképp, jót vegyél neki 20-30-40 ezres bőven elég egy Simsonhoz, vagy robogóhoz.
13/F (Onnan értek hozzá, hogy pályán 50-esbe versenyzek...)
Nem kaphat jogsit rá, szóval nem. Másik akadály, hogy veszélyesebb, mint az autó. Nem azért, mert spontán feldől, hanem mert elég egy szabálytalan autóssal karambolozni, és meghalt/egész életére megnyomorodott, ha nincs oltári mázlija. Nincs körülötte az autó, ami legalább kicsit megvédené... A versenypályán később szerintem mehet, de annak meg az a vége, hogy a forgalomban is motorral akar majd haladni...
15/L
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:41
Nem fejre áll, hanem megijed... Mondjuk ez nem biztos, de amikor én Derbi GPR50-en először ültem egy nagy gázadástól megijedtem. (Mondjuk akkor 11 lehettem...)
Nekem egy Honda robogóm van, de nem hiszem hogy gyorsasági motort kapnék:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!