Szülők! Ti vennétek 14 éves lányotoknak gyorsasági motort?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 18:41
11/38 anonim válasza:
persze pontozzátok csak le aki tényleg konyít egy kicsit is hozzá nem csak egy megfelelési mániás tizenkét éves vagy egy bigott szülő
12/38 anonim válasza:
kedves 18 éves előttem szóló is nagyon vághatja ám simson babettát mi?! azzal aztán szerelni megtanul (mert valami mindig rossz) de motorozni biztos nem! és milyen fokozatosság? 14 éves de szerinted valakinek nem természetes hogy nem nyomunk alá egy rs4v-t?
13/38 anonim válasza:
hát biztos jobban vágom már ne haragzdj meg már megforult a kezem alatt pár motor és a mindig szerelni való simsonon ne csodálkozz ha olyan pancser vagy hogy egy olyat vettél meg amit már összekókányoltak mint a szar. hmm nemtudom az én simsonom miért jó mindig... talán mert karban volt tartva mindig... részemről lezárva az elkezdetlen vita.
14/38 anonim válasza:
és a simson lassú is városon belül is kész életveszély arról ne is beszéljünk milyen ronda jószágnak számít nekem lenne most gyerekem biztos nem égetném szoci bontószökevényekkel
egyébként ha vezettél már simsont és más motort például egy cagivát mint az enyém feltudnál e sorolni érveket a simson mellett? mert lábat be lehet szorítani mindkettő alá és a fák sem változnak gumivá egy simson kedvéért mert tanuló motor vagy mi a szösz
15/38 anonim válasza:
jó most én nem azt mondtam hogy csak azt vegyél meg hogy kötelező ez csak egy példa volt. amúgy meg nyugi... vezettem már mást motort is... bandit 250em van jelenleg...
16/38 anonim válasza:
de azt meg ne is várd hogy egy mitot meg egy simsont hasonlítgassak össze neked...
18/38 Ceyla válasza:
Nem tudom aki erre a válaszra igent ír annak tényleg van-e lánya, illetve gyermeke.
Én személy szerint a gyorsasági motort még az öcsémtől is elvenném.
19/38 anonim válasza:
Jaaj, hát mért is ne vennék neki egy 900.000 forintos járgányt, amivel valószínűleg már az első kanyarban szanaszét töri magát?
20/38 anonim válasza:
ennyi kedves utolsó még az árával sem vagy tisztában egyszer láttál egyet az utcán és onnantól életveszélyes? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!