Ez normális nálam, mit tegyek?
Sziasztok, 13 éves vagyok, és 55 kg. Normális az,hogy a lányok rámnéznek, kisimítják a hajukat, majd továbbállnak, napi többször. Nekem még nem volt barátnőm, és mivel az eddigi összes a régi sulimból el se jött az első randira, ezért nem merek rákérdezni senkinél. Kicsit kocka(tényleg csak egy kicsit) típus vagyok. ez nagy baj? Mit tegyek?
13/F
Így az első részét a szövegednek nem nagyon értem,de normális dolog,ha a lányok kisimítják a hajukat:)
Amúgy meg ne sietessd a dolgokat,nem vagy még érett rá majd pár év múlva menni fog ez magától,ezzel nem megbántani akarlak,de velem is ez volt,csak én lány vagyok azt hittem 12 évesen,hogy velem van a baj meg minden,de csak nemvoltam rákészülve erre az egész járás dologra.
Szia!
Ezzel nem sokat mondtál...Az a lényeg általában,hogy kedves vagy-e és,hogy menő-e és,hogy milyen az arcod...Mert,ha jó súlyban vagy,attól lehet,hogy az arcod olyan,hogy havernak meg beszélgetni,de semmi több.
És még egy jó tanács,házi nyúlra ne vadássz! (az osztályon belüli kapcsolat általában nem jó.)Nekem is volt 2 osztálytársam,jártak,szétmentek,azóta nem szólnak egymáshoz,és még 5 év kell 12.-ig,mert gimis vagyok.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!