Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerelmes vagyok? (kérdés túl...

Szerelmes vagyok? (kérdés túl rövid válasz túl hosszú)

Figyelt kérdés
Sziasztokvan egy srác akinek én is bejövök mert rám kacsingat meg szinte legtöbbször ott van velem és én kivűlről tök nyugott vagyok meg minden de belülröl meg nagyon izgulok merg ez az egész tök fura és amikor meghallom hogy mennie kell haza akk olyan szomorú leszek meg minden és akk már nagyon hiányzik??most mi van velem??:( 13/l
2011. szept. 4. 18:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
oké semmi baj mert tényleg nagyon hasonlít az enyémre majd dumálok is a kérdezővel :DD
2011. szept. 4. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:

En egy 2 evel idosebb lanyt szeretek. Nem ciki, hajra, drukkolok nektek:)

14F

2011. szept. 5. 09:34
 13/14 A kérdező kommentje:
okééé kösziii :DDD
2011. szept. 5. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem is egy olyan fiú tetszik, aki fiatalabb nállam de csak 3-4 hónappal, 7.-be jár. szóval én azért nem jönnék vele össze, mer őt is (legalább is ahogy ismeem az oszt.társait) meg engem is piszkálnának emiatt. de ha neked nem ilyenek, akkor semmi gond. :)

és hogy a kérdésedre válaszoljak, igen. :)

13L

2011. szept. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!