Most mi wan? Mit csináljak?
anyám nem akar nekem megengedni semmit,alig mehetek el valahova pedig szinte az összes haveromat elengedik...Nem tudom mi van vele,régen nem volt ennyire ilyen.apámat nem igazán érdekli,hogy mit csinálok (ez azért durva fogalom volt)beszeretném lövetni a bal fülemet (összesen 2 lyuk lenne rajta)mert nekem nagyon megteccet,de anyám ezt se szeretné megengedni...Megértem,hogy félt meg ilyenek...lécyyyyyyy segítsetek,mit csináljak vele?Hogyan kérjem meg,hogy MEGENGEDJE a fül-belövést??mellesleg kitűnő tanuló vagyok,csak ez a stílusom...sokszor mászkálok fekete körömmel és van amikor kifestem a szemem
12/L
Nem vagyok nálad sokkal idősebb, csak 2 évvel, bár szerintem a gyerek és kamaszkorban 1-2 év is sokat számít. Nekem kb 4 hete lett kilövetve a fülem, így most összesen 5 lyuk van a 2 fülemben. Szerintem 12 évesen nekem sem engedték volna...Amúgy meg ne csináld, kérlek! Hanyadikos vagy? 5.-es, 6.-os?! Én 8.-os vagyok, nekem és a barátnőimnek nagyon vicces, mikor a 10-12 éves 5.-esek, 6.-osok kisminkelve jönnek suliba, több helyen ki van lövetve a fülük, bevan festve a hajuk, stbstb...Pedig mi nem "nyomik" vagyunk, ha már kategorizálni kell, akkor mi vagyunk a suliban az "elite".
Szóval, ha nem akarod, hogy kibeszéljenek, kinevessenek, én inkább lebeszéllek róla. Szerintem várj még legalább 1 évet. :)
Hova szeretnél menni drága amúgy? Bulizni, éjjel kimászkálni? :D
14/L
"Ez a stílusod"? A beszédstílusod az, ami ebben a korban, és ilyen érettség mellett lassan alakulgathatna ( pontosabban kellene már neki, de kivehető, hogy még ez a folyamat nem indult meg nálad.), viszont ha azt hiszed, hogy attól, hogy 12 évesen fekete a körmöd és kifested a szemed, még bármilyen stílusirányzathoz közel állhatsz, vagy ahogy fogalmaztál: stílusod legyen, attól még nagyon messze vagy. ;) Az, hogy a második lyukat megcsináltasd az egyik füledre, még inkább szánalmas, tucat és primitív képet festene le rólad, mert ezzel annyi jön le az embereknek, hogy te ettől vagy emo/goth/punk/rocker, amit te kinéztél magadnak és éppen az akarsz lenni (ezt inkább nem is kommentálom.), csakhogy a fülbelövésnek és a fekete körömlakknak nagyjából semmi köze nincs egymáshoz.
Ha valami tetszik, akkor arra hivatkozz, ne arra, hogy te 12 évesen eldöntöd, hogy stílusod van és ez tartozik hozzá. Mert a két alternatívából rád egyik sem vonatkozik :) ( Az irományodhoz még annyit, hogy a jegyeidnek ehhez nagyjából semmi köze. Majd egyszer kitapasztalod miért.)
én tudom mi wan weled, az wan hogy az anyád tudja hogy te csak egy 12 éves magát nagyra képzelő csitri rib@nc wagy, és aztis tudja hogy nem vagy bocsánat, nem wagy elég érett ahoz hogy elmehess valahova egyedül
14/f
Most komolyan miért kell így piszkálni? Szerintem megértette,nem kell leribäncozni,nem is ismeritek.
Szerintem sok embernek volt olyan időszaka mikor nem épp azt csinálta ami helyes lett volna. Tény,hogy majdhogy nem elviselhetetlen a helyesírása,de majd tanul belőle és ezt normálisan is lehetne vele közölni,de mindegy nem kioktatni jöttem,csak kicsit felidegesített,hogy egy 12 éves lányt kell szekálni.
Leírta,hogy NÉHA esténként ha ott van a barátnője akkor kicsit kihúzza a szemét és,hogy néha nyáron feketére festette a körmöt,nagy kaland. Szerintem megértette,hogy nem kell kifestenie magát,mert fiatalka még hozzá,ennyi.
Nekem 13 évesen lett még egy lyuk a fülembe,és a tanároknak fel sem tűnt meg nagyon senkinek se,maximum ha fel volt kötve a hajam.
Szerintem várd meg,hogy minimum 13 legyél (vagy 14) és ha akkor is szeretnéd akkor kérd ezt szülinapra,karácsonyra,névnapra vagy bármire. Köss anyuddal "alkut" lehet még egy lyuk a füledbe és te is csinálsz cserébe valamit. Igazából valljuk be + egy lyuk a fülbe nem a világvége,ha megunod/vagy bármi akkor kiveszed a fülbevalót és magától befog forrni,nem olyan mint a fültágító vagy tetoválás stb..
Ja és lehet lepontozni,mert más a véleményem,mint Nektek!
Én is csak azt tudnám mondani, mint Yéww (whehehe hárommal ezelőtti válaszoló, kiszúrtad a szemem :D). Ilyenkor még teljesen feleslegesek az ilyenek. Nem kell kijárkálnod estig. Képzeld, én sehova sem mehetek, főleg nem minden nap. :) Nagy ritkán anya megengedi, hogy átjöjjön a barátnőm, vagy elmenjünk fagyizni, és kész. Képzeld, élek még. Füllövetés és a fekete körömlakk is értelmetlen, meglátod, pár év múlva röhögni fogsz ezen az időszakodon. Volt nekem is egy ilyen hullámom, igaz, úgy 9 évesen, és ahogy visszanézem az akkori képeimet, elfog a röhögőgörcs, hogy milyen egy pancser voltam. :D Egyszer úgy is megbánod. Ez így van rendjén, ahogy van. Ne akarj 16-nak tűnni.
12L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!