Most mi wan? Mit csináljak?
anyám nem akar nekem megengedni semmit,alig mehetek el valahova pedig szinte az összes haveromat elengedik...Nem tudom mi van vele,régen nem volt ennyire ilyen.apámat nem igazán érdekli,hogy mit csinálok (ez azért durva fogalom volt)beszeretném lövetni a bal fülemet (összesen 2 lyuk lenne rajta)mert nekem nagyon megteccet,de anyám ezt se szeretné megengedni...Megértem,hogy félt meg ilyenek...lécyyyyyyy segítsetek,mit csináljak vele?Hogyan kérjem meg,hogy MEGENGEDJE a fül-belövést??mellesleg kitűnő tanuló vagyok,csak ez a stílusom...sokszor mászkálok fekete körömmel és van amikor kifestem a szemem
12/L
Segits neki vagy ha közeledig a szülinapod névnapod hozd szoba addig ne nagyon beszélj róla.Ne nyagasd vele!Én mondjuk nem szoktam fekete körömlakk festeni a körmöm csak nyáron és akkor is kékkel vagy lilával.A szemem meg 1-szer nem festettem soha nem kentem magamra ilyeneket csak néha szájfényt!
12L
"mellesleg kitűnő tanuló vagyok"
A helyesírásodból ez nem derült ki. Amúgy azért nem engedi, mert gyerek vagy még és ez a stílusodon is jól látszik.
1.Húzz el nyelvtant tanulni rögtön.
2. 12 éves vagy ember.Ha 16ként úgy akarsz kinézni mint egy szörny akkor sminkeld magad.
tanulj meg helyesen írni...vagyis pontosan ne ennyire ÍGY írj, mert az még oké hogy a tetsziket szerinted egyszerűbbb tecciknek írni(bár nekem kiszúrja a szemem...), de könyörgöm ne használj v helyett w-t és ne y-nal írd az i betűs szavakat!!!!!!!!!! és amúgy pink nem pedig p!nk, mert báár tényleg nagyon menő így írni(...-.-"irónia volt...), de legjobb tudomásom szerint csak az énekesnő nevét szokták így írni...
Amúgy érdemben nem tudok válaszolni, mert nem tudom átérezni a helyzeted, pláne megoldani(mellesleg ha normálisan írtál volna több kedvem lett volna), úgyhogy lehet lepontozni...-.-"
14L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!