Miért lehet ilyen ez a lány? ( Bőv. Lent)
Nos egy ilyesmi kérdést már találtam de ez NEM az!
5.-es vagyok és mi már nagyon összeszokottak vagyunk , szóval semmit sem változott az osztály , az oszt.társak is ugyan azok . Most jött egy új lány valami Rozáliának hívják.
Fekete haja van , mindig be van neki kettő copfba fonva , és hófehér bőre akár a vámpíré. Nagyon szegény családból származik ezt onnan tudom hogy ugye a kinézete is olyan meg az iskola szerei is , az anyukája pedig kéregetni szokott néha a Skála előtt. Apukáját még nem nagyon láttam , és nagyon zárkózott . Mindig egyedül van szünetben sír az udvaron nem beszél senkivel . Egyedül ül , sokan csúfolják már most is , és ezért is sír .
Ugye a "menő" lányok is b*sztatták sok minden miatt. Már próbáltunk csoportban oda menni hozzá de még csak ránk se néz. Órán is nagyon halk , senki sem érti amit mond. Mit tehetnék?
Hát oké. Eddig az volt hogy lementem vele a közeli parkba , sok ruhámat odaadtam neki , oda adtam neki a régi iskola táskákat ( nagyon örült ) , és sok , sok ruhát cipőt... :)
Még jó hogy nem szoktuk csak úgy kidobni a régi dolgokat....
Szegény lány...:| szerintem,valami nagy trauma érhette ráadásul azok a gyökerek még piszkálják is.
Ha van az iskolátokban Szpichológus neki szólj...ha nincs,akkor az osztályfőnötöknek! :)
szerintem ne közeledj hozzá csoportban...inkább egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!