Nos egy ilyesmi kérdést már találtam de ez NEM az!
5.-es vagyok és mi már nagyon összeszokottak vagyunk , szóval semmit sem változott az osztály , az oszt.társak is ugyan azok . Most jött egy új lány valami Rozáliának hívják.
Fekete haja van , mindig be van neki kettő copfba fonva , és hófehér bőre akár a vámpíré. Nagyon szegény családból származik ezt onnan tudom hogy ugye a kinézete is olyan meg az iskola szerei is , az anyukája pedig kéregetni szokott néha a Skála előtt. Apukáját még nem nagyon láttam , és nagyon zárkózott . Mindig egyedül van szünetben sír az udvaron nem beszél senkivel . Egyedül ül , sokan csúfolják már most is , és ezért is sír .
Ugye a "menő" lányok is b*sztatták sok minden miatt. Már próbáltunk csoportban oda menni hozzá de még csak ránk se néz. Órán is nagyon halk , senki sem érti amit mond. Mit tehetnék?
Nem csoda, hogy nehezen nyílik meg, főleg, ha az alaptermészete is félénk... Nagyon nagy trauma az, hogy szegények, a legszükségesebb dolgokat is úgy kell összekéregetni... Na meg az is, hogy az osztálytársak cikizik és kiközösítik. 5.-ben velem is ezt csinálták, én is sokat sírtam... És hidd el, ilyenkor nagyon jól tud esni, ha valaki teljes szívből biztat, megvigasztal, segít. Még ha sír is, menj oda és segíts neki. Nagyon sokat teszel ezzel érte.
2011. szept. 2. 23:58
5/13 anonim válasza:
Szerintem ne csapat ban menjetek oda hozzá.Próbáld először te, majd külön kölün egyesével a barátnőidet is mutasd be neki.DE ne csapatban rohamozzátok le.Ha máe eléggé megnyílt odaviszed egyik barátnődet.Azon sem kell meglepődni ha elsőre megijed.Ez egy lassú folyamat lesz.Lehet,nem fog tetszeni neki a barátnőidnek elsőre.
2011. szept. 3. 07:21
6/13 anonim válasza:
Legyél vele türelmes, megértő, és lássa rajtad, hogy érdekel, hogy mi van vele. Nem kell mindenkinek barátkozni vele, elég ha egy jó barátja van, aki megérti őt, és megbeszélheti vele a dolgait. Legyél Te az a jó barát.
2011. szept. 3. 07:26
7/13 A kérdező kommentje:
Hát oké köszönöm szépen. :D
Az is megkönnyíti a dolgokat hogy alattunk laknak . Szerintem sokszor fogok vele beszélgetni...
2011. szept. 3. 10:31
8/13 anonim válasza:
védd ki ha valaki basztassa akkor mond azt lehet hogy szegény de jobb mint te.
nagyobb az esélyrá hogy megnyílik előted.
2011. szept. 3. 11:07
9/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, ne csapatban "támadjátok le". Mosolyogj rá gyakran, adj neki a csokidból, esetleg oszd meg vele a reggelidet. Ha lehet, próbáld megbeszélni a szüleiddel, hogy nem tudnátok e valahogyan kisegíteni a családját. Például a kinőtt ruháidat odaadni neki stb, hidd el, nagyon örülnének neki. Ha látod, hogy sír, ülj oda mellé, adj neki egy zsepit, és ha te is akarod, ölelgesd meg egy kicsit! :) Legyél nagyon türelmes és megértő, lássa, hogy te megérted mit érez ő. És ne hagyd szó nélkül, hogy ezek a lányok csak úgy piszkálják! Sok sikert! ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!