Anyukák/apukák! Ti megengednétek ezt a 13éves lányotoknak?
Szerintem ne csináltass,mert elég undorító.És mi van ha pár héttel később már nem fog tetszeni?!:O
13/L
"tényleg nem tudom milyen egy állásinterjú,de azt tudom h nem nagyon befolyásolja.. ismerősök által tudom.:)"
Ha a teszkó árufeltöltőnek jelentkeznek, akkor lehet hogy nem számít. Ha normális szakmát akarsz, akkor viszont nagyon is fontos a megjelenés, mert a céget képviseled.
Manapság a HR-esek megnézik az iwiw és facebook adatlapokat, és ha az illetőről provokatív, vagy részegen bulizós képek vannak fenn, be se hívják.
Mi egyet behívtunk, de csak röhögni, mert azt mondtuk hogy ezt a kretént látni kell élőben is.
A válasz megírásának időpontja: 08-31 23:29
PEersze, meg az apácáknak is fültágítójuk van.., sőt az összes tanárnak, valamint vegyésznek, fizikusnak, stb...
Ne legyél már kretén..Remélem, te magad sem hiszed el, amit leírtál.
"ahhoz azért elég sok embernek van, h ilyen meghatározó legyen."
Jónevű multiknál dolgozom/dolgoztam, soha egy kollégának sem volt még orrpiercingje sem. Tilos továbbá a látható helyen a tetoválás, stb.
Az, hogy te más körökben mozogsz és ott több ilyen van, az nem jelenti azt, hogy nagyon általános és elfogadott lenne.
Tőlem akár akkorára is tágíthatod a füled hogy egy elefánt is átférhet rajta, de ha én interjúztatlak, két perc után már az irodán kívül leszel, mert ilyen kinézettel nem képviselhetsz egy normális céget.
Az éjszakai árufeltöltő meg tök mindegy hogy hogy néz ki a teszkóban...
Már felnőtt vagy...
Na beláttad, hogy hülyeség?
2019.
Én megengedném, te tested, ha neked úgy tetszik, légyen. Azt csinálsz vele amit akarsz. Nyilván mondjuk egy tetoválást nem engednék még, mert azt nagyon át kell gondolni. De ez csak egy pc, ha kiveszed, akkor összeforr egy bizonyos méretig.
39F /1 fiú és 1 lány apukája/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!