Anyukák/apukák! Ti megengednétek ezt a 13éves lányotoknak?
engem különben nem az érdekel hogy meg marad-e vagy sem, hanem hogy ocsmány.
31.N
Szerintem a fültágító eszméletlenül ronda még akkor is hacsak 5 cm. Nagyon ronda egy lyuk ott a füledben.
Ha még tetkót és PC-t is akarsz mellé akkor nem elég hogy a tetkó miatt 90% hogy nem lesz normális állásod de hiába jól tanusz meg nem beszélsz csúnyán, sminkel vagy anélkül, tetoválva, fültágítóban, PC-ben szerintem az egész város a kis tini k*rvának fog tartani. Ha nem ismernélek én kinézetre azt mondanám hogy elkényeztetett apuci kis kedvence vagy.
Nem elég hogy a fültágító ilyen kicsin is lehet ronda még tetkót is meg PC-t is akarsz aminek köszönhetően 100% hogy nem lesz normális állásod mert a legtöbb helyre ahol jól fizetnek oda nem fognak fel venni ezek miatt. Főleg a tetkó miatt.
Én is szeretnék tetkót de KOZMETIKAIT ami pár év alatt lejön és azt is csak később.
Nem tudom hogy felelőtlen, hülye vagy túl engedékeny-e az a szülő aki ezt megengedi.
Kedves Bárkóczi Máté!
A 19:03-as, 13 éves lány vagyok.
Apukámnak az egész háta és mindkét felkarja tele van tetoválva és mindkét fülében 3-3 fülbevaló van. 40 éves. Mivel edz, nem ereszkedik meg. Éttermünk van, családi házunk, boldog család. A testmódosítások ellenére is.
És miért ne lehetne jó állása, ha nem saját cég? A fogorvosomnak az egész karja kis van tetoválva. A HITTANTANÁROMNAK 5mm-s fültágítója van. A nagybátyámnak (egyetemi tanár) az egyik lába van végigtetoválva. Nagynéném óvónő, 7mm-s fültágítóval.
És miért lenne k.rva? Ők maximum ribancrendszámot varratnának. Szerintem is korai ennyi idősen a tetkó, meg a nagyobb fültágító, de ha valaki így elégedett magával és a szülei engedik? Ha ő így boldog és érzi magát szépnek? Erre nem gondol senki.
Nem! Szerintem nem szép egy lánynak, de ízlések és pofonok.Várj vele mert ha megbánod egy -két év után akkor marad a lyuk.Én tetkót akartam,de nincs pedig rajta voltam egy évig.Átgondoltam többször előny hátrány :)
23L
én tuti nem engedném meg
bár most lehet én leszek a rossz mert nekem 12 évesen is festve volt a hajam bár a festék lekopik,a fültágitó meg ott marad ÖRÖKRE
és gondolj már bele,milyen undoritó lesz,80 évesen megereszkedik a bőröd,meg mindened,és a lyuk is 2x akkora lesz és ott fog fityegni rajtad :S
úgy birom mikor a 13 évesek osztogatják itt az okosabbnál okosabb tanácsokat,a nagy élettapasztalatukkal..
Könyörgöm azt se tudod milyen egy állásinterjú.........
Ha megfogatdtok valamit,ne akarjatok túl tapasztaltnak és felnőttnek látszani minimum addig amig nem szőrös a lábatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!