A nyári szünet utolsó napja! Mit csináltok ma?
Figyelt kérdés
Készültök a sulira? Várjátok? Milyen érzések kavarognak bennetek? Akármit leírhattok ami a nyári szünidő uccsó napjához kapcsolódik!2011. aug. 31. 13:34
21/38 anonim válasza:
üdvözlet a jövőből! 2013 augusztus 29.!:D
22/38 anonim válasza:
Úristen, jó hogy írtál, utolsó! :D Így visszaolvasva a 2011-es válaszomat.... hát, én mekkora gyökér voltam. :DDD
23/38 SpiteHUN válasza:
még 1 üdvözlet a jövőből XD ! 2014.08.31 :D
24/38 anonim válasza:
Még 1 üdvözlet a jövőből 2015. 05. 21.
Most meg mindjárt vége van a sulinak SAJNA. (Nyolcadikos vagyok és nem akarok elmenni).
26/38 anonim válasza:
Utolsó, ne már :DD
Nagyon vicces volt visszaolvasni a válaszomat így 5 év távlatából :D Csak pislogtam, hogy ezt komolyan én írtam? Nem is emlékeztem már a leírt dolgokra. Amúgy a 9-es sorszámú válaszoló vagyok (és nagyon nem vagyok megelégedve az akkori helyesírásommal, pedig azt hittem, hogy mindig is jó voltam benne), és qrvajól telt a nyolcadikos évem, szóval nem hiába reménykedtem benne :D Jajj, de szívesen vissza mennék 2011 augusztus 31-ére, és átélném újból az egész évet. :( Király volt. Azóta meg már középsuliból is elballagtam. Milyen szomorú.
28/38 anonim válasza:
7 óra és 40 perc Szeptember 1-ig :(
29/38 anonim válasza:
Már annyi sincs :( amugy én még elmegyek egyet motorozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!