Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A nyári szünet utolsó napja!...

A nyári szünet utolsó napja! Mit csináltok ma?

Figyelt kérdés
Készültök a sulira? Várjátok? Milyen érzések kavarognak bennetek? Akármit leírhattok ami a nyári szünidő uccsó napjához kapcsolódik!
2011. aug. 31. 13:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
96%

"De amúgy kicsit olyan furcsa érzés van a hasamban, nem is tudom miért."

Dettó!:D Én is ezt érzem, pedig eddig nem tapasztaltam ilyesmit. Én még csak nyolcadikos leszek, tehát okom sem lenne rá.

Mellesleg ritkaszar hangulat kerített hatalmába. Érdekes módon eddig örültem az első sulis napoknak. Mostmár azok az idők is elmúltak. Magamat sem értem már.

Talán az lehet a gebasz, hogy ez az utcsó évem itt, ráadásul tudat alatt folyamatosan bennem motoszkál a felvételi gondolata. Feszélyezve érzem magam. Lehet, hülyén hangzik, de attól is tartok, hogy nem teszek majd eleget a saját elvárásaimnak (mind tanulás, mind szóbeli fogalmazás, mind baromkodás terén [egy ideje fosok attól, hogy elmegy a humorérzékem :D]).

Egyébként nem csináltam semmi csodával határosat, délben keltem, rendbe tettem a könyveket és azóta gépezek.

13/L

2011. aug. 31. 16:41
 12/38 anonim ***** válasza:
94%
Síratom a nyarat, és kb semmit nem csinálok. Voltam a könyvekért, TV-ztem, söröztem egy utolsót, most pedig itt dekkolok. Könyveket kéne fedni, meg összerámolni a cuccaimat, de rosszul vagyok a gondolattól, hogy ma éjjel 00:00-kor vége. :((
2011. aug. 31. 17:48
 13/38 Baby_keh válasza:
93%
Egész nap csak gépeztem úgyérzem meghalok az unalomtól xDD
2011. aug. 31. 18:16
 14/38 bundabotrány válasza:
95%

Gépezek.

Na és holnaputántól 5:30-kor kell kelni:S Megszoktam, hogy aludhatok 8-9-ig. Na meg 6:20-kor a megállóban kell lenni.

Holnap még csak 11-kor (!!!) lesz a tanévnyitó. Most leszek kilencedikes

15/F

2011. aug. 31. 18:39
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Csak gépeztem :S :D

14/L

2011. aug. 31. 20:23
 16/38 anonim ***** válasza:
93%
Elpakoltam viszonylag a szobámba, és motoroztam egyet. (Ja meg volt egy évzáró...)
2011. aug. 31. 20:34
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
voltam dohányt venni, vp-ztem moziztam:P
2011. aug. 31. 21:36
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
ma egy nyár végi after party-t nyomatunk. de haza kellett már mennem mert holnap 8kor évnyitó :S meg haverokkal mentünk városba minden felé ma. Hát nehéz belegondolni hogy holnaptól vége a korlátlan szabadságnak.
2011. aug. 31. 21:43
 19/38 anonim ***** válasza:
91%
A növérem szülinapja volt, ünnepeltünk. :) Meg sokat voltam kint, néha segítettem, sokat pihentem, felkészültem a holnapi évnyitóra, és szomorkodtam, hogy vége a nyárnak. :(
2011. aug. 31. 23:18
 20/38 :) :) :) ***** válasza:
100%
Felkeltem,kicait gépeztem,aztán kimentem a bazárba nézni magamnak valamit,de nem igazán kaptunk(egy barátnőmmel voltam)csak boltba vettünk fehérnemüt meg csattot :D aztán elmentünk nállunk itt "kincskeresőset"(hát ez most nem magyarázom mer hosszuu)játszottunk meg vmi almás édességet csináltunk,meg almalét facsartunk(vagy micsináltunk xD)..aztán elmentünk nálluk,ott is elvoltunk és ott aludtam mert anyumék nem voltak otthon 11ig(csak xD) voltunk fent és tök jó volt :)Nem igazán készültem csak annyi hogy ruhét választottam meg ilyesmi és barátnőmtől ,mentem a suliba :)Hááát én agusztus utolsó-utolsóelőtti hetében már vártam a sulit de utolsó 3-4 nap rámtört ez az "uristeeeeen mindjért suliii....nem akaroooom :(((" érzés és annyira sz@r voolt :(( 14L
2011. szept. 2. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!