A nyári szünet utolsó napja! Mit csináltok ma?
"De amúgy kicsit olyan furcsa érzés van a hasamban, nem is tudom miért."
Dettó!:D Én is ezt érzem, pedig eddig nem tapasztaltam ilyesmit. Én még csak nyolcadikos leszek, tehát okom sem lenne rá.
Mellesleg ritkaszar hangulat kerített hatalmába. Érdekes módon eddig örültem az első sulis napoknak. Mostmár azok az idők is elmúltak. Magamat sem értem már.
Talán az lehet a gebasz, hogy ez az utcsó évem itt, ráadásul tudat alatt folyamatosan bennem motoszkál a felvételi gondolata. Feszélyezve érzem magam. Lehet, hülyén hangzik, de attól is tartok, hogy nem teszek majd eleget a saját elvárásaimnak (mind tanulás, mind szóbeli fogalmazás, mind baromkodás terén [egy ideje fosok attól, hogy elmegy a humorérzékem :D]).
Egyébként nem csináltam semmi csodával határosat, délben keltem, rendbe tettem a könyveket és azóta gépezek.
13/L
Gépezek.
Na és holnaputántól 5:30-kor kell kelni:S Megszoktam, hogy aludhatok 8-9-ig. Na meg 6:20-kor a megállóban kell lenni.
Holnap még csak 11-kor (!!!) lesz a tanévnyitó. Most leszek kilencedikes
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!