Meg lehet valósítani ezt az elképzelést?
Az a lényeg, hogy én imádom a csillagászatot és a fizikát.
Már 6 évesen csillagászatos könyveket olvastam, 8 évesen pedig már teleszkópot is kaptam karácsonyra. Mindig is az volt az álmom, hogy majd csillagász vagy asztrofizikus leszek, és majd egy űrkutatási intézetben fogok dolgozni.
Minden év végén 5-ös átlagú voltam, talán volt egy olyan év, hogy kaptam kettő négyest.
Engem most felvettek egy elég nagy hírű gimibe, ahová angol nyelvi előkészítőre jelentkeztem, tehát 5 éves, az első évben csak angol nyelvet tanulok, a második tanévben pedig reál orientációm lesz és az angol mellett már németet is fogok tanulni.
Ha elvégeztem ezt a gimit, akkor tovább mennék egy egyetemre, valószínűleg asztrofizikára, vagy esetleg csillagászatra.
Ha ezt is elvégeztem, akkor már mennék a diplomámmal valamelyik űrkutatási intézetbe, persze nem feltétlen a NASA-ba (:D), hanem pl. Németországban is vannak ilyen intézetek.
Szerintetek ez megvalósítható?
14/F
Szia!
Szerintem 100% megvalósítható. De ez csakis egy valakin múlik...rajtad.
dejó neked:D
szerintem megvalósítható.hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!