Életemben csak egy kötelezőt olvastam végig :P most megyek 10-be :) !
2011. aug. 30. 14:50
22/34 anonim válasza:
Légy jó mindhalálig de már egyszer leírtam és ma végeztem ki. Érdekes volt.
2011. aug. 30. 14:56
23/34 anonim válasza:
A Légy jó mindhalálig nem unalmas egyáltalán. Nekem tetszett bár volt olyan hogy egy-két oldalt kihagytam.
Nekünk nem kell olvasónapló, még szerencse :D
2011. aug. 30. 14:57
24/34 anonim válasza:
Én 3-at kaptam.
Tanár úr kérem-kiolvasva
Ábel a rengetegben-elkezdtem,de nem tetszett így abba hagytam
Légy jó mindhalálig-Nagyon tetszett,kiolvastam
2011. aug. 30. 17:11
25/34 :) :) :) válasza:
Mi idén nem kaptunk :PP -Tetszett :D
2011. aug. 30. 18:40
26/34 anonim válasza:
A Pál Utcai Fiúkat kellett nekünk csak kiolvasni, és azt ki olvastam és tetszett nagyon! :D Ilyen Kőszívű ember fiai meg stb még meg sem említette a tanár.
18f
2011. aug. 30. 18:43
27/34 anonim válasza:
Légy jó mindhalálig.
Ja elolvastam..... a címét.
2011. aug. 30. 20:27
28/34 anonim válasza:
Rómeó és Júlia - könyvtárba nincs, sehol sem tudom megszerezni.
Légy jó mindhalálig - első 30 oldalt elolvastam abba is hagytam. Majd valamikor erőt veszek magamon és elolvasom :D
Bár imádok olvasni, a kötelezőkkel mindig problémáim voltak. Általában a feldolgozásuk előtti hétvégén olvasom el őket.
2011. aug. 30. 22:22
29/34 anonim válasza:
Nem tudom mik a kötelezők, de egyet se olvastam el eddig :D 11.es leszek. Valahogy mindig sikerült megúsznom, tavaly pl. meg lettem dicsérve, milyen ügyesen elolvastam a Tartuffe-öt, közben meg nem is. Ha valamelyik élvezhetőnek tűnne, talán elolvasnám, de eddig egyik se keltette fel az érdeklődésemet. Sokkal érdekesebb könyveim vannak, imádok olvasni, a kötelezők csak elvennék a kedvemet. Az irodalom szöveggyűjteményben is rengeteg jó vers/regényrészlet/novella van minden évben, a legjobbakat rendszerint kihagyjuk.
2011. aug. 30. 22:31
30/34 anonim válasza:
Talán harmadikban a Micimackót elolvastam, azóta 1 kötelezőt sem. Unalmasak, a bonyolult nyelvezete miatt érthetetlen, ezenkívül dögunalmas. Én inkább a fantasy világgal kapcsolatos könyveket szeretem, vagy olyat, amit ha olvasok, nem alszom el rajta. Általában csak a rövidített verziót olvasom el ami pár oldalban összefoglalja a lényeget, 2-3asra pedig lazán meg lehet írni így is egy esetleges dogát, olvasónapló pedig fent van az interneten. Felesleges elolvasni ezeket a könyveket, mert annyira erőltetett az olvasás, és annyira "csak olvassam már el" hangulata van tőle az embernek, hogy semmire nem fog emlékezni, ha elolvasta. Azért meg nincs sok értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!