Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiolvastátok már a kötelezőket?

Kiolvastátok már a kötelezőket?

Figyelt kérdés
Kaptatok valami kötelező olvasmányt? És ha igen akkor mit? Hogy álltok vele? Tetszik?
2011. aug. 29. 21:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Életemben csak egy kötelezőt olvastam végig :P most megyek 10-be :) !
2011. aug. 30. 14:50
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Légy jó mindhalálig de már egyszer leírtam és ma végeztem ki. Érdekes volt.
2011. aug. 30. 14:56
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

A Légy jó mindhalálig nem unalmas egyáltalán. Nekem tetszett bár volt olyan hogy egy-két oldalt kihagytam.

Nekünk nem kell olvasónapló, még szerencse :D

2011. aug. 30. 14:57
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 3-at kaptam.

Tanár úr kérem-kiolvasva

Ábel a rengetegben-elkezdtem,de nem tetszett így abba hagytam

Légy jó mindhalálig-Nagyon tetszett,kiolvastam

2011. aug. 30. 17:11
 25/34 :) :) :) ***** válasza:
100%
Mi idén nem kaptunk :PP -Tetszett :D
2011. aug. 30. 18:40
 26/34 anonim ***** válasza:

A Pál Utcai Fiúkat kellett nekünk csak kiolvasni, és azt ki olvastam és tetszett nagyon! :D Ilyen Kőszívű ember fiai meg stb még meg sem említette a tanár.

18f

2011. aug. 30. 18:43
 27/34 anonim ***** válasza:

Légy jó mindhalálig.

Ja elolvastam..... a címét.

2011. aug. 30. 20:27
 28/34 anonim ***** válasza:

Rómeó és Júlia - könyvtárba nincs, sehol sem tudom megszerezni.

Légy jó mindhalálig - első 30 oldalt elolvastam abba is hagytam. Majd valamikor erőt veszek magamon és elolvasom :D

Bár imádok olvasni, a kötelezőkkel mindig problémáim voltak. Általában a feldolgozásuk előtti hétvégén olvasom el őket.

2011. aug. 30. 22:22
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom mik a kötelezők, de egyet se olvastam el eddig :D 11.es leszek. Valahogy mindig sikerült megúsznom, tavaly pl. meg lettem dicsérve, milyen ügyesen elolvastam a Tartuffe-öt, közben meg nem is. Ha valamelyik élvezhetőnek tűnne, talán elolvasnám, de eddig egyik se keltette fel az érdeklődésemet. Sokkal érdekesebb könyveim vannak, imádok olvasni, a kötelezők csak elvennék a kedvemet. Az irodalom szöveggyűjteményben is rengeteg jó vers/regényrészlet/novella van minden évben, a legjobbakat rendszerint kihagyjuk.
2011. aug. 30. 22:31
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Talán harmadikban a Micimackót elolvastam, azóta 1 kötelezőt sem. Unalmasak, a bonyolult nyelvezete miatt érthetetlen, ezenkívül dögunalmas. Én inkább a fantasy világgal kapcsolatos könyveket szeretem, vagy olyat, amit ha olvasok, nem alszom el rajta. Általában csak a rövidített verziót olvasom el ami pár oldalban összefoglalja a lényeget, 2-3asra pedig lazán meg lehet írni így is egy esetleges dogát, olvasónapló pedig fent van az interneten. Felesleges elolvasni ezeket a könyveket, mert annyira erőltetett az olvasás, és annyira "csak olvassam már el" hangulata van tőle az embernek, hogy semmire nem fog emlékezni, ha elolvasta. Azért meg nincs sok értelme.
2011. aug. 31. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!