Szent péter esernyőe-rövid volt, elolvastam, tetszett
meg lehetett választani egy regényt JÓkaitól
én a legrövidebbet olvastam amit taáltam:
Ahol a pénz nem isten: tetszett
2011. aug. 29. 21:59
3/34 anonim válasza:
Antigóné-Elolvasva
Rómeó és Júlia-Elolvasva
Oidipusz király-Elolvasva
Odüsszeia-Felénél járok..:/
Isteni színjáték(részlet:Pokol)-Bele sem néztem (Y)
Ja és még lett volna 3 ajánlott..de még ezek is nehézséget okoztak..Az első hárommal nem volt (sok) gond..A negyedik könyvnél vért izzadok olvasás közben..:"DD Annyira nem értem, hogy az már nevetséges :D
2011. aug. 29. 22:16
4/34 anonim válasza:
Légy jó mindhalálig. már csak 20 oldal hiányzik :D. De úgyis megnézem a tartalmát majd a neten ha elolvastam azt a 20-at :D.
Ha Stephen King könyv lenne a kötelező azzal 1. napon végeztem volna. Horror-thriller regény :D.
2011. aug. 29. 22:48
5/34 anonim válasza:
Rómeó és Jólia.. kell még 10oldal xD
9 másik van, de lusta vagyok xD.
2011. aug. 29. 22:52
6/34 anonim válasza:
Kaptunk vmi 8 könyvet. De ami szeptemberre kell "sűrgősen",azaz Odüsszea és az Iliász. odüsszia kész-nekem tetszett,Iliász fele,szerintem borzalmas egy könyv. De nem az egész,vannak részek belőlük kijelölve.
De lesz még a Rómeo és Julia,Dante polok,Antigóné meg még sokan mások.:DDD
2011. aug. 29. 22:53
7/34 anonim válasza:
pál utcai fiúk-kész,tetszett(már 1000x olvastam)
hegedűs géza-a milétoszi hajós-kész,de a naplója még nem,jah
és ez is tetszett
11/F 6.os
2011. aug. 29. 22:57
8/34 anonim válasza:
Mi sosem kapunk nyárra :D Illetve év végén lediktálja a tanár, hogy mi lesz következő évben, meg mikorra kell, de elég csak akkorra elolvasni. Idén pontosan nem is tudom mik lesznek, nincs nálam a füzetem, de ahogy emlékszem, semmi említésre méltó. Meg egy csomó ajánlottat is kaptunk, olyanokat mint Bűn és bűnhődés, Bovaryné,stb. Amíg nem muszáj, nem állok neki olvasni ezeket, olvasok olyat ami érdekel. 17/L
2011. aug. 29. 23:03
9/34 anonim válasza:
Nekünk általában évközbe kell olvasni de amióta rájöttem hogy lehet ezt ügyesebben is belese nézek a kötelezőkbe. Sokkal jobb jegyeket kaptam így mint amikor elolvastam. 17F
2011. aug. 29. 23:45
10/34 anonim válasza:
Egri Csillagok a kötelező, (nagy)mamámnál kiolvastam, de nem volt nálam az olvasónapló, így kezdhettem újra. Ott is csak kínomban olvastam, az elején egy mukkot nem értettem a Ferdinánd párti és a török párti párbeszédéből, meg úgy nagyjából a felét se értettem, vagy annyira untam, hogy képtelen voltam figyelni rá, így előfordult, hogy egy-egy mondatot 5x elolvastam, de végülis túl vagyok rajta. Mint ki lehetett venni az írásomból, egyáltalán nem tetszett. Jó, voltak benne job részek, pl. amikor Éva eljutott Egerbe, vagy amikor álruhába öltöztek Gergőékkel, de alapjáraton unalmas, monoton stílusa van és valami más mindig lekötött az olvasása közben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!