Abszolút kiábrándultam. Tényleg ennyire le vagyok maradva?
Figyelt kérdés
Ma találkoztam barátnőmmel, vittem neki egy fizikafüzetet, most kezd tanulni pótvizsgára /holnap lesz/ . Ártatlanul megkérdeztem, hogy telt a nyara. Elkezdett mesélni, mire én abszolút ledöbbentem. Egész nyáron részeg volt, a pasijánál lakott, bulizott, és nem is látta a szüleit. Mondom... Wtf? Én is iszom néha energiaitalt, meg ilyenek, de 13-14 évesen nem korai még ez? Komolyan mondom, alig bírtam megszólalni. Tényleg ennyire le volnék maradva? Most valami megrendült bennem. Szerintem én még gyerek vagyok, és még az is leszek egy darabig, de ijesztő, hogy már így meg kell válogatni a barátaimat, nehogy belevigyenek valamibe. De tényleg, a kérdés:
Ennyire gyerekes lennék? Mit csináljak...?
2011. aug. 28. 19:42
21/22 anonim válasza:
Sablon kérdés, sablon szöveg, etc. Valóban, neked van igazad, a barátnőd meg jó nagy kretén lehet, de könyörgöm, ez nem érett viselkedés, amit te csinálsz, hanem a normális. Emberek, annira nincs elzüllve a világ, hogy az legyen az érett, ami 20-30 éve a normális volt. Gondoljatok bele. Egy hétévesnek se jutna eszébe alkoholt inni, olyan dolgokat művelni, amiknek nagy következményei vannak, és akkor ettől ő érett? Ne nevettessétek már ki magatokat. Mellesleg lehet, hogy nem vagy ilyen, de leírva úgy néz ki az írásod, mintha sokkal többre tartanád magad a barátnődhöz képest. 4 évesen a (nagy)mamám kitalálta, hogy megporcukrozza nekem a dianás cukrot, jó lesz az nasinak. Na és mi lett a vége? Annyira sokat adott, hogy BERÚGTAM TŐLE. Normális vagyok? Félig, de nem ezen múlott. Néhány hete a Balatonon megittam egy doboz Borsodi citromos sört. És? Lenézhettek, de emellett enyhén maximalista vagyok, az évvégi biziimben felső tagozat óta egy négyes van, a többi ötös (alsóban kitűnő voltam, de azt nem nehéz), és el nem tudnék magamon képzelni magassarkút, szoknyát, miniszoknyát meg pláne. Hú de nagy ķurva vagyok. :,) A barátnőd viszont kissé más tészta, mert amellett, hogy kretén módon viselkedik, még síkhülye is, és a vizsga előtti este tanul, próbál téged belerángatni a rosszba, ráadásul meg tudott bukni 7-8. osztályban (gondolom én a kor alapján). Viselkedésileg maradj meg olyan, amilyen vagy, de ne hangoztasd, hogy "jajj gyerekes vagyok", "jajj maradi vagyok", közben meg csak megerősítést vársz arra, hogy jól csinálod, és kicsikarod másokból, hogy azt írják, érett vagy. Persze lehetséges, hogy nem szándékosan csinálod, de a saját érdekedben kérlek, hogy szokj le róla, mert iszonyat irritáló.
22/22 anonim válasza:
Ezekután remélem megbukik.Már bocsi.Erre egész nyáron kell készülni nem 1 este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!