Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engedjem el a...

Hány évesen engedjem el a lányom bulizni? Most 14 L elment a bed beachre be is engedtek mert legalabb 20 nak néz ki persze a tudtom nelkül ezért kapott is. Szerintetek se neki valo ez a hely dokk beach coronita dokkolo?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 12:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
fail, fazekas, boccs:DDD
2011. aug. 24. 19:20
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
17 évesen engedem el először bulizni este akkor is max 12ig,egy 14-15 éves kislánynak nem való disco,házibuli stb
2011. aug. 24. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem ezek a helyek egy 14 éves lánynak nem valóak!

Én tudom mert a Bedbeach-en és a Dokkolóban dolgozom hidd el várhat ez még menjen ha szeretne csak ne ide,vannak dolgok amik egy 14 éves lánynak nehezen feldolgozhatóak nem beszélve azzal hogy alkaholt is fogyaszthat, sokat, felelőtlenül!!

2011. aug. 25. 21:10
 14/15 anonim válasza:
70%
14 évesen én sehova nem engedném a lányomat, milyen szülő vagy te, hogy a tudtod nélkül ilyen helyekre megy? Gondolkozz el, és jobban foglalkozz a gyerekeddel. Majd ha betöltötte a 18 at, eldöntheti hova akar menni, szerintem addig nem kéne ilyen helyekre elengedni. Főleg Coronitába? Az teli van drogosokkal. Én tudom, voltam, csináltam, megbántam.
2012. jan. 9. 10:34
 15/15 anonim válasza:
Ibizára küldjed, ott jó bulik vannak.. esetleg halottam, hogy most nyiltak új szabadtéri szórakozóhelyek Izraelben, füstgép, meg discofények, mély basszussal meg stb..
2012. nov. 29. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!