Miért kellett elvinniük a szüleimnek autó versenyre?
Utálom az ilyeneket ez volt már a 6. alkalom, hogy elcipeltek. 14 évesen egy napot csak kibírok egyedül.
Direkt szívatnak vele vagy miért csinálják.
Ez elég érdekes hogy a szüleid nagy jó programokat szerveznek neked, és te meg utálod. Mások a testrészüket is oda adnák egy ilyen élményért, most is egy csomóan lennének a helyedben. De ha ez téged nem érdekel hát nem érdekel, ez van szépen elmagyarázod a szüleidnek hogy miért nem szeretnél ilyen helyre el menni.
Ha a szüleim el mentek valami olyan helyre ami engem nem érdekelt egyáltalán, én megmondtam nekik hogy ez van engem nem érdekel és azért ne dobják ki azt a pénzt amiből az én helyemet is meg vennék. Ilyen egyszerű, mond meg nekik azt is hogy azt a pénzt amiből te kapnád a jegyedet azt fordítsák másra, rakják félre, meg minden mást nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!