Mit tennél ha megszűnne a Facebook?
Nem örülnék neki.
De nem azért, mert facebook kocka vagyok, hanem mert sok előnye van. Az osztályunknak van ott egy csoportja, ahol meg szoktuk beszélni szünetekben a dolgokat, kérdezhetünk egymástól.
De amúgy, végülis nekem mindegy. Hiába van facebbokom, napi egyszer belépek, aztáne nnyi. Annyira nem hiányozna.
16/l
Én se örülnék neki. Most miért utálja aki utálja? Csak megkönnyíti a dolgokat. Én is arra használom amit mások írtak h aki naon messze van azzal ott tudom tartani a kapcsolatot,ha meg kell kérdezni a lecót akk csak fellépek Facebookra és megkérdezem egyik oszt.társam aki fennt van a chaten. Így nem jön ki hatalmas számla a mobliozás miatt,mert nem kell a lecke miatt felhívni senkit,meg még azt várni amíg megkeresi a könyvbe h hol volt a házi addig is tartom,megy le a pénz...ja,meg a talikat is meg lehet beszélni a chaten azért se kell telefonálni,így a mobil csak arra kell ha megyek vhova és haza kéne telefonálni vmiért.
L/15
Semmit, tényleg jönne helyette másik.
Mellesleg nem mindig a rossz oldalát kéne nézni a dolognak, jó mondjuk engem is idegesít a sok ember aki állandóan ezen lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!